Last news in Fakti

14 Ноември, 2011 14:32 1 720 0

Няма данни Мирослава от Перник да е отвлечена

  • перник-
  • мирослава-
  • мвр
Няма данни Мирослава от Перник да е отвлечена - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията работи по всички възможни версии за изчезването на 18-годишната Мирослава Николова от Перник, която е в неизвестност от седмица. „Към този момент данни за отвличане няма“, заяви за Факти.бг говорителят на пернишката полиция Венцислав Алексов. Разследващите проверяват всяка възможна хипотеза за мистериозната липса на момичето, включително бягство, изчезване по различни причини и отвличане.

Мирослава изчезва на 7 ноември след тренировка по таекуондо. Сигналът в полицията е получен около 22.00 часа.

По-рано днес БНР съобщи от свои източници, че 18-годишната спортистка е похитена и вече не се намира в страната. Няма информация обаче дали Мирослава е засечена от Гранична полиция да излиза от България през някой от контролно-пропускателните пунктове. Според непотвърдена информация, съобщена също от БНР, се работи и по инсценировка на отвличане.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА