Last news in Fakti

15 Ноември, 2011 13:50 1 941 0

И Интерпол търси Мирослава от Перник

  • мирослава николова-
  • перник

Не е искан подкуп, категорични са от полицията

Мирослава Николова от Перник е обявена за издирване чрез всички съществуващи информационни системи - Шенген, Интерпол. Това съобщи директорът на ОДМВР-Перник комисар Валентин Димитров. Активно се работи по случая, посочи той. Още в понеделник вечерта в издирването се е включила и ГДБОП.

Близките подават информация за лица, които могат да бъдат съпричастни. Засега обаче нямаме с какво да се похвалим, каза още комисар Димитров. Досега с Мирослава не била осъществявана никаква връзка. Не е искан откуп, не е изпращано писмо, категоричен бе той.

Комисар Валентин Димитров опроверга слуховете за изнасилено момиче, намерено голо до стадион „Миньор”, до който е и тренировъчната зала на таекуондистите. Няма такъв инцидент в Перник, проверени са местната болница, и лечебниците в София и Кюстендил, обясни полицейският шеф.

18-годишното момиче изчезна преди повече от седмица – на 7 ноември след тренировка по таекуондо. Сигналът в полицията е подаден от сестра й около 22.00 часа. 

Вчера БНР съобщи от свои източници, че 18-годишната спортистка е похитена и вече не се намира в страната. Няма информация обаче дали Мирослава е засечена от Гранична полиция да излиза от България през някой от контролно-пропускателните пунктове. Според непотвърдена информация, съобщена също от БНР, се работи и по инсценировка на отвличане.

„Към този момент данни за отвличане няма“, заяви в понеделник за Факти.бг говорителят на пернишката полиция Венцислав Алексов, като допълни, че полицията работи по всички възможни версии за изчезването на Мирослава. Разследващите проверяват всяка възможна хипотеза за мистериозната липса на момичето, включително бягство, изчезване по различни причини и отвличане.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА