Отидете към основна версия

1 708 0

Сидеров: ГЕРБ дава по 17 бона на „независим“ депутат

  • атака-
  • волен содеров

Битката срещу Борисов ще е безкомпромисна, закани се Сидеров

Снимка: БГНЕС

ГЕРБ дава по 17 000 лв. на месец на напусналите депутати – това е простата истина за тези народни избраници, които се наричат „независими“. Разкритието направи лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пред Националния сбор на партията, който се събра в столичната централа на „Атака“, въпреки сутрешната бомбена заплаха.

„Няма разлика между Костов, Сакскобургготски, Станишев и Борисов“, заяви Сидеров и обяви, че „Атака“ ще започне категорична опозиционна дейност, ще води безкомпромисна битка с премиера  и ще изобличава управлението.

„Не само не мога да вярвам на Борисов. Обявявам го за лъжец и крадец №1 в републиката“, заяви Волен Сидеров, които изнесе доклад пред съпартийците си.

 

Отлив на депутати

Сидеров разполага с информация, че някои от напусналите депутати са подали молба за членство в ГЕРБ, сред които е и Калина Крумова.

Днес още четирима депутати напуснаха група на „Атака“ в парламента, с което тя се озова на ръба от разпада, оставайки с 10 души. Минималното изискване за съществуване на група е 9 депутати.

Той очаква четиримата депутати, сравнени с „мишки, които сега се крият и си  изключват телефоните“, да декларират принадлежност към ГЕРБ, както направили предишните напускани. Това станало причина за орязване на финансовата субсидия на партията с над 230 000 лв.

Планът за разбиването на „Атака“ се изпълнява от Бойко Борисов и Цветан Цветанов по нареждане на чужди сили, повтори Сидеров, визирайки заплахата на американския посланик Джеймс Уорлик, който го заплашил, че ще го унищожи. Той заяви, че не го е страх и единствено можели да го унищожат физически.

 

Люта опозицията на ГЕРБ

В пламенна реч пред около 500 души Сидеров обяви защо „Атака“ е свалила доверието си от ГЕРБ. „Не е вярно, че „Атака“ не е поставяла условия. Това бе да се работи в националните интереси на България. За всички е ясно, че подкрепа за управляващите носи своите негативи и ние ги понесохме“, заяви Сидеров. После лъснахл „безграничната демагогия на ГЕРБ“, неспазване на обещанията и предателството на националните интереси.

Волен Сидеров нападна управляващите и за медийната пропаганда, изборните манипулации, продължаването на колониалната политика, ограбването на България, отказът да се противопостяви на ислямизацията, превръщането на полицията в еничарски корпус и т.н.

„Маските паднаха. Ние сме партията, която да бъде опонент на ислямизирането, циганизирането на България, колонизирането на България от наднационални корпорации“, заяви в края на словото си Волен Сидеров.

По време на речта му един от стоящите зад него знаменосци припадна, но бързо бе свестен. 

Очакваше да сбора да се обсъди и въпросът с нов лидер на партията, но това не стана. Делегатите пък възторжено скандираха „Волен“, „Атака“ и „България“.

Националният сбор се отразява само от журналисти от държавните медии, Канал 3 и телевизия Алфа.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини