Отидете към основна версия

9 696 6

Трупът във Варна на изчезналия Антон от Ловеч

  • антон костадинов-
  • ловеч-
  • варна-
  • труп

Тялото, изплувало тази сутрин на рибарския плаж, е на 22-годишния Антон Любомиров Костадинов от Ловеч, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Варна. Младият мъж беше обявен за издирване на 31 януари.

От септември миналата година младежът живеел на квартира във Варна. На 31 януари сутринта той напуснал квартирата си и от тогава беше в неизвестност. Той беше обявен за издирване от майка му и приятелката му Елена Панайотов, с която живее от година и половина.

В дрехите му са били намерени лични документи на млад варненец, но след проверка и разпознаване от майка му, самоличността му е категорично установена. Предстои аутопсия за изясняване причината за смъртта му.

Трупът на Антон беше изхвърлен на брега на рибарския плаж във Варна. Рано сутринта минувач е забелязал на брега на плажа да лежи безжизнено тяло. По лицето му има сериозни увреждания, като засега не е ясно от какво са причинени.

По първоначална информация няма данни за насилствена смърт или престъпление, но решаващата дума в случая ще е на патолозите. Те все още не могат да кажат от колко време тялото е във водата, тъй като поради ниските температури процесите са много забавени.

Съдебните медици само потвърдиха, че тялото е било доста подуто, което може да значи, че е престояло повече от ден в морето, но докато не приключи аутопсията и не излязат резултатите от назначените експертизи, трудно може да се твърди категорично каквото и да е, казаха патолозите. Първо трябвало да се установи със сигурност дали младият мъж е починал преди да падне във водата, или се е удавил.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Труп изплува на рибарския плаж във Варна

    Огромните вълни, изсипали се вчера по бреговете на родното Черноморие, взеха жертва във Варна. Труп с обезобразено лице е изхвърлен на брега на риб ...
    09.02.2012
    16 230
    2
  • Издирват Антон Костадинов

    Първо РУП-Варна издирва Антон Любомиров Костадинов /22 г./ от Ловеч. От септември миналата година младежът живеел на квартира във Варна. На 31 януа ...
    03.02.2012
    9 624
    3