Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 17:16 9 689 6

Трупът във Варна на изчезналия Антон от Ловеч

  • антон костадинов-
  • ловеч-
  • варна-
  • труп

Тялото, изплувало тази сутрин на рибарския плаж, е на 22-годишния Антон Любомиров Костадинов от Ловеч, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Варна. Младият мъж беше обявен за издирване на 31 януари.

От септември миналата година младежът живеел на квартира във Варна. На 31 януари сутринта той напуснал квартирата си и от тогава беше в неизвестност. Той беше обявен за издирване от майка му и приятелката му Елена Панайотов, с която живее от година и половина.

В дрехите му са били намерени лични документи на млад варненец, но след проверка и разпознаване от майка му, самоличността му е категорично установена. Предстои аутопсия за изясняване причината за смъртта му.

Трупът на Антон беше изхвърлен на брега на рибарския плаж във Варна. Рано сутринта минувач е забелязал на брега на плажа да лежи безжизнено тяло. По лицето му има сериозни увреждания, като засега не е ясно от какво са причинени.

По първоначална информация няма данни за насилствена смърт или престъпление, но решаващата дума в случая ще е на патолозите. Те все още не могат да кажат от колко време тялото е във водата, тъй като поради ниските температури процесите са много забавени.

Съдебните медици само потвърдиха, че тялото е било доста подуто, което може да значи, че е престояло повече от ден в морето, но докато не приключи аутопсията и не излязат резултатите от назначените експертизи, трудно може да се твърди категорично каквото и да е, казаха патолозите. Първо трябвало да се установи със сигурност дали младият мъж е починал преди да падне във водата, или се е удавил.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    tragedia
  • 2 baihui

    1 0 Отговор
    да не дава Господ
  • 3 ceko

    0 0 Отговор
    ....
  • 4 The Bear

    0 0 Отговор
    Освен че е трагедия, това е най-големият ужас на всеки родител.... а и младо хубаво момче !?! ... какво е станало!? .... ужасно е че напоследък много зачестиха събития от този характер и чавешкият живот като чели загуби цената си....
  • 5 ivan

    0 0 Отговор
    Бог да го прости.Наистина много жалко,че млади хора загиват
  • 6 Иван Сергиеф

    0 0 Отговор
    Бог да го прости и лека му пръст.