Last news in Fakti

3 Февруари, 2012 18:52 9 623 3

Издирват Антон Костадинов

  • издирват-
  • антон костадинов

22-годишният младеж е в неизвестност от 31 януари 2012 г.

Издирват Антон Костадинов - 1
Снимка: МВР

Първо РУП-Варна издирва Антон Любомиров Костадинов /22 г./ от Ловеч. От септември миналата година младежът живеел на квартира във Варна. На 31 януари сутринта той напуснал квартирата си и от тогава е в неизвестност, съобщиха от МВР.
Антон Костадинов е висок около 180 см, с къса, кестенява коса и кафяви очи.
Умоляват се всички, които имат информация за младежа, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото управление на полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никола Гълев

    1 0 Отговор
    Какво се случва в тая държава не знам,беше хит паленето на коли,рутене на сгради,сега и изчезване на хора,нямам думи вече...
  • 2 деси

    0 0 Отговор
    Той ми е колега от университета как така изведнъж може да изчезне човек и никаква следа от него... МВР Варна никаква работа не върши явно.... Срам и позор за нашата малка държава!!!!
  • 3 ceko

    0 0 Отговор
    pfff poznavam go ....stiga we de..a m..ka mu ....pisna mi ot teq tapanar6tini :@:@:@:@ SKAPANA darjava ....