Отидете към основна версия

1 528 5

На политическата сцена се появи ГОРД

  • горд-
  • политическа партия-
  • слави бинев
Снимка: БГНЕС

Още една партия е на път да се появи на политическата арена у нас - това е Гражданското обединение за реална демокрация, съкратено ГОРД, с лидер евродепутатът Слави Бинев, предаде БНР.

Не искаме правителство, което да толерира олигархията и мафията, а такова, което подкрепя средния и дребния бизнес, науката и образованието, заяви членът на обединението спортистът Станислав Недков.

Тук съм в пълното съзнание, че искаме промяна. Досега партия не ме е хранила, а можещи хора, заяви на свой ред спортният деятел Валентин Михов. Според него, в последно време България е едно опитно поле за хора, които експериментират самовлюбеност в народа.

Лидерът на бъдещата политическа формация Слави Бинев добави, че учредителите на ГОРД претендират, че всеки от тях е от А-отбора, защото ги поддържат хора, които са се доказали в това, с което са се занимавали.

Освен Валентин Михов и Станислав Недков, на събитието присъстваха Любен Дилов-син, Румен Ралчев и други повече или по-малко известни личности. А свидетелство за това, че наистина са успели, беше луксозният автопарк пред сградата на БТА.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Спор за името "ГОРД"

    Сдружение "Гражданско обединение за реформи в държавата" съобщи, че ще търси правата си в съда заради създаване на друго сдружение със съ ...
    23.04.2012
    995
    0
  • Слави Бинев представи ГОРД

      Времето напредва и нашата позиция, която е различна от тази на управляващите трябва да бъде ежедневно обявявана, за да може максимален б ...
    22.04.2012
    1 264
    4