Last news in Fakti

23 Април, 2012 09:21 981 0

Спор за името "ГОРД"

  • горд-
  • александър маринов-
  • слави бинев
Спор за името "ГОРД" - 1
Снимка: БГНЕС

Сдружение "Гражданско обединение за реформи в държавата" съобщи, че ще търси правата си в съда заради създаване на друго сдружение със същата абревиатура - ГОРД - "Гражданско обединение за реална демокрация", ръководено от Слави Бинев.

Заместник-председателят на ГОРД - оригиналът /както сами се наричат/ Александър Маринов каза пред БНР: " Ние искаме да създадем активно гражданско общество, което да противостои на този начин на управление, на тази демагогия и популизъм. Властта се страхува от възхода на гражданското общество и по всички възможни начини се опитва да спре развитието на тези процеси. Подготвили сме документите и ще упражним нашето право в най-кратък срок.

Александър Маринов уточни: Ние сме младите хора, изразители на интересите на обикновените граждани, ние сме тези, които обичат страната си и ги е грижа за нея, ние сме хората, които ги е срам от управлението и ни е писнало от политическите пируети на изчерпалите се партии и елити. Ние сме хората, които искаме тотална промяна - сега и веднага. Ще съдим Слави Бинев, защото той открадна и дискредитира идеите ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА