Last news in Fakti

16 Април, 2012 19:15 1 517 5

На политическата сцена се появи ГОРД

  • горд-
  • политическа партия-
  • слави бинев
На политическата сцена се появи ГОРД - 1
Снимка: БГНЕС

Още една партия е на път да се появи на политическата арена у нас - това е Гражданското обединение за реална демокрация, съкратено ГОРД, с лидер евродепутатът Слави Бинев, предаде БНР.

Не искаме правителство, което да толерира олигархията и мафията, а такова, което подкрепя средния и дребния бизнес, науката и образованието, заяви членът на обединението спортистът Станислав Недков.

Тук съм в пълното съзнание, че искаме промяна. Досега партия не ме е хранила, а можещи хора, заяви на свой ред спортният деятел Валентин Михов. Според него, в последно време България е едно опитно поле за хора, които експериментират самовлюбеност в народа.

Лидерът на бъдещата политическа формация Слави Бинев добави, че учредителите на ГОРД претендират, че всеки от тях е от А-отбора, защото ги поддържат хора, които са се доказали в това, с което са се занимавали.

Освен Валентин Михов и Станислав Недков, на събитието присъстваха Любен Дилов-син, Румен Ралчев и други повече или по-малко известни личности. А свидетелство за това, че наистина са успели, беше луксозният автопарк пред сградата на БТА.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новите стари смешници

    2 0 Отговор
    Поредната шайка компрометирани типове жадни за власт.Номера им обаче не минава.Наядахме го от "царя",пожарникаря и т.н.Както се казва "късно е чадо,мандалото хлопна".
  • 2 ИРАКЛИ

    1 0 Отговор
    Не,че мандалото хлопна!Поне малко визия да имаше ,този наистина
    негоден мутрак!А бил даже евро депутат от "АТАКА"и даже АРХОНТ
    СПАСЯВАЙТЕ СЕ МЛАДИ ДУШИ ОТ НАРИСУВАНИЯ ТУРСКИ КЕНЕФ!!
  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    tozi krachmar se vze mnogo na seriozno.
  • 4 Нема Бира

    0 0 Отговор
    Още един д.бил който иска да седне на държавна софра! Още повече бивш мафиот... Чакай, май такова нещо като "бивш" в бранша няма
  • 5 joro

    0 0 Отговор
    Този нов комедиен сериал кога започва..........