Last news in Fakti

22 Април, 2012 13:50 1 260 4

Слави Бинев представи ГОРД

  • горд
Слави Бинев представи ГОРД - 1
Снимка: БГНЕС

 

Времето напредва и нашата позиция, която е различна от тази на управляващите трябва да бъде ежедневно обявявана, за да може максимален брой хора да се присъединят към нас.

На 22-ри април трябва да покажем, че имаме желание и воля да се справим с проблемите, а не да се държим като стадо. Трябва да покажем, че имаме не само настояще, но и бъдеще. Това заяви днес лидерът на Гражданско обединение за реална демокрация /ГОРД/ и евродепутат Слави Бинев, анонсирайки предстоящото обявяване на превръщането на обединението в партия.

Според него в обществото има два вида лидери - едни, които с чобани, удрящи по гърбината на народа и други, които са готови да изтръгнат сърцето си и да осветят пътя напред. В нашата страна има дефицит на здрав разум, смята още българският евродепутат. Бинев се надява, че ГОРД ще стане обединителна платформа на партии, неправителствени организации, синдикати и работодатели.

„Искаме да работим с двете си ръце, но и да мислим с двете полукълба на мозъка си", коментира още Бинев.

Ние претендираме, че всеки от нас е от "А" отбора, защото ни поддържат хора, които са се доказали в това, с което са се занимавали, продължи той. Смятам, че на 22-ри хората трябва да дойдат, да изслушат нашите цели, да покажем нашите гости от чужбина, ще се появят и представители на много партии, добави Бинев. В празничния за всички българи ден на събитието присъстваха Любен Дилов-син, Валентин Михов, Станислав Недков, Румен Ралчев и др.

Не искаме правителство, което толерира олигархията и мафията, а да подкрепя средния и дребния бизнес, науката и образованието, заяви членът на обединението спортистът Станислав Недков. Той прикани всички осъзнати, особено младите хора, за днешната ситуация в страната да дойдат на 22 - ри април т. г. в хотел "Кемпински - Зографски" от 11 ч. "Заедно да покажем, че не е страшно човек да сбърка, когато е гласувал – по-страшно е, когато осъзнаеш, че си сбъркал да стоиш и да чакаш..." , посочи той.

Тук съм с пълното съзнание, че искаме промяна, досега партия не ме е хранила, а можещи хора, заяви на свой ред спортният деятел Валентин Михов. Според него в последно време България е едно опитно поле за хора, които експериментират самовлюбено с народа. Всичко у нас е направено така, че крадците да печелят повече, каза той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е а дано

    0 1 Отговор
    ще следиме и ще слушаме и гледаме дай боже здрав разум и някой осъзнал се най-после.въпреки че съм скептичен но както казва народът удавник за сламка се хваща
  • 2 Васил

    1 0 Отговор
    Че кой заблуден човечец би гласувал за тоя предател ?
  • 3 тапака

    0 0 Отговор
    ТЕЗИ ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕНЕРАЛЧЕТО, СЕГА ИМ ПРЕДЛАГАТ НОВ МЕСИЯ
  • 4 ЕТ

    0 0 Отговор
    Опитът до сега показва, че партиите действат като фирми грижещи се само за своето забогатяване засмуквайки колкото може от държавният бюджет. Резултатът е мръсотията и разрухата в която живеем и никаквата сигурност на гражданите. В момента поръчки се дават само на фирми обвързани с ГЕРБ. Която и да е партия стигнала до властта ще действа по този начин, защото гражданството не възразява. Наивността на гражданите е безгранична, което е добра почва за успеха на нови движения и партии демек нови бизнес групировки. Промяната ще настъпи след промяна на мисленето на всеки гражданин, като започне да устоява гражданските си права.