Отидете към основна версия

6 377 79

Лидерът на БОЕЦ припомни думите на Борисов

  • протест-
  • думи-
  • бойко борисов-
  • боец

Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора

Снимка: БГНЕС

ПОМНИТЕ ЛИ? ”Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора” - Бойко Борисов - 20.02.2013 г. Седем години по-късно десетки български граждани и журналисти по заповед на Борисов бяха пребити от полицията, вързани и хвърлени, като чували със смет до кофите за боклук на ларгото.
Какво се промени, защо Борисов днес пролива кръв на паветата и се крие в джипката, ограден с тройна охрана?

Основната причина е осъзнаването на най-тежката грешка - мафията превзе цялата държава и власт и носи цялата отговорност за всичко случващо се. Когато Буда дойде на власт повтаряше един лаф "Където и да бръкнеш, все гнило", сега тези думи звучат така - "Където и да бръкнеш, все корупция, крадлък и мафия" и се допълва - "Където и да бръкнеш, все мафията на Пеевски и Борисов излиза". Мутрата си повярва, че е безсмъртен и вечен. Мутрата си помисли, че може да бъде слуга на много господари и в същото време да се прави на диктатор. Слугата си е слуга и мутрата - мутра. Борисов днес не крепи своята власт, отдавна той не управлява нищо. Превърнат е в марионетка, която изпълнява заповедите на Пеевски и мафията.

Заложник на собствените си амбиции и страхове, на собствената си лудост, параноя и болен нарцисизъм. Когато Борисов продаде и предаде държавата на Пеевски той си мислеше, че може да бъде равностоен на Корпулентния и да заедно да господстват. В момента, в който Пеевски си назначи Гешев за главен прокурор стана ясно, че Мутрата е обикновен изпълнител без реална власт. Борисов не може да назначава и уволнява дори собствените си министри без санкцията на Пеевски. Нещо повече. Борисов не може да подаде и собствената си оставка без разрешението на Пеевски. Борисов е гуменият печат на Пеевски, с който той управлява и владее държавата. Загуби ли и това свое качество, Борисов губи всичко, в буквалният смисъл. Той не просто става ненужен на господарите си, той става вреден и опасен за тях.

Затова е напъна на Борисов, дори с цената на пролятата българска кръв на паветата да докаже на Пеевски, Доган, Цветелина, Бриго, Златев и останалите, че все още може да е полезен и да брани тяхната власт. Той вече няма друго поле за изява. Международната изолация, в която е поставен, плюс негативните международни реакции му оставят единствено възможност да прояви своята лоялност към мафията чрез погроми и брутално насилие над гражданите. Все едно казва на Пеевски - "Шефе, нали виждаш, за теб го правя! Ако трябва и през трупове ще мина, но ще ти пазя властта. Не ме разкарвай, мога да ти бъде още полезен."

Най-големите страхове на Борисов са, че може да падне от власт преди да е договорил с Пеевски своето бъдеще и преди да е получил гаранции за живота си и откраднатите милиарди.

Преди дни Комарницки написа: "Като мутра дойде, като мутра си отива". Това е може би най-точното описание на политическият път на Борисов. Мутрата бе сложен на своят пост от мафията, свърши мократа поръчка, която му бе дадена убивайки демокрацията и превръщайки страната в кочина. От близкото ни минало знаем, че изпълнителите на мокри поръчки биват отстранявани от своите господари, за да бъдат заличени следите към тях. Такава е и съдбата на Борисов и всяка мутра. Ще бъде изхвърлен, като употребен парцал. Презрян и от гражданите, и от своите господари.

Нашата битка сега е да не позволим да бъдем излъгани отново. Борисов не трябва да подава оставка по сценария на Пеевски и мафията. Борисов трябва да бъде свален от гражданите на площадите и да продължим с изриването на мафията докато и неговите господари не последват съдбата му. БОЕЦ водим тази битка! Всеки ден на площадите и бой до дупка! Не могат да бият толкова, колкото ние държим на бой. Обречени сме да спечелим тази битка на гражданите срещу мафията, важното е да не се отказваме. И после идва нашият ред. Справедливост и възмездие. Няма да ги бием, съд, затвор и конфискация на незаконно заграбеното! И нова България без ченгета, мутри, корумпета и мафиоти.

Лидерът на БОЕЦ
Георги Георгиев
Facebook

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 69 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове