Отидете към основна версия

18 447 73

Диана Дамянова: Поздравявам Слави за решението да не влиза в официозни медии

  • диана дамянова-
  • слави трифонов-
  • избори

Коалиционните „подлоги” са задръстили замърсения ефир, платената социология ни облива с фалшиви цифри

Снимка: Фейсбук

По предизборната им кампания ще ги познаете. Те искат / и успяват/ да разговарят само със себе си. И с присъдружните си политически проститутки, които станаха милиардери през изминалия мандат, но са алчни, мнооого алчни за още. Парадоксално е как успяват, въпреки че са отстранили от ефир цялата опозиця, пак да приказват глупости и да бъдат несимпатични.
Драматургията да бъде оставена опозицията да разговаря само със себе си е лесно постижима в страна, намираща се на 111то място по свобода на медиите.

Медийните парцали на властта ежедневно заливат бедния гражданин с герберска помия, естествено срещу заплащана, добро заплащанте.

Коалиционните „подлоги” са зъдръстили замърсения ефир, а основната прислужница – платената социология ни облива с фалшиви цифри.

На този фон решението на Слави да не влиза в официозните медии е напълно издържано и заслужаващо похвала.

Онлайн кампанията на Демократична България е на много високо ниво и със сигурност достига до интелигентните им симпатизанти.

Добре стои и кампанията на „Изправи се”, която явно се прави с малко пари и с повече ум, но не ѝ достига смелост да откаже техния ефир.

Божков е повече от разочарование. От него се очакваше само и нищо повече от това да извади доказателствата. Но той явно ги няма. Това знае и ГЕРБЕРската сволач, която пуска отново на сцената изпечения крадец Горанов.

БСП не е моята бира, но те можеха, трябваше и щяха да получат дивидент от отказа от "официозен" ефир.

Както написах преди повече от месец, за първи път ГЕРБЕРастката политика е направена с ум. Ще въртят, ще сучат и ще ни поставят в пълен локдаун към датата на изборите. Тогава ще излезе да гласува ваксинираната им и свръхплатена администрация и безстрашните/ недотам свръхплатени но мизата вече е 150 лв/ роми и изборната победа ще да е вързана в кърпа.

Фактът, че дирижираният пик води и до огромна смъртност и невъзможност за лечение на най-болното население в Европа е вторичен за управляващите изроди. Важното е да се постигне ефектът – ниска по възможност най-ниска в историята ни избирателна активност. И щом за целта трябва да се дадат човешки жертви – ще се дадат. Това е положението.

Плащаме за най-скъпия асфалт в света /той пък след броени седмици става на дупки/, но сме поръчали най-евтините ваксини, защото така било икономически издържано. В превод това значи : онова което влиза в джобовете на управляващите е икономически обосновано да е свръхскъпо, онова което е за здравето на гражданите трябва да е най – евтино.

Това по същество обобщава цялата ГЕРБ ерастка политика в последното десетилетие. NO MORE COMENTS!

Но може и да не стане!!! Това, което направиха българите в чужбина през последните седмици показва огромната мобилизация на тези, които знаят истината. На тези, за които „джипката „ е мръсна дума, на тези които знаят че ни управляват обикновени крадци.

И те не са само там в чужбина! Те са много и тук , в България. И ако не оставят гласовете им да се разпръснат, ако не се уплашат от болестта /която впрочем аз току що изкарах за 2 дни/, ако не се оставят прислужните ефир и социология да им замъглява съзнанието, ТЕ, имеинно ТЕ ще покажат пътя към затвора на крадците и престъпниците.

И да, имаме сили да го направим. И ЩЕ ГО НАПРАВИМ!

И тогава, на опелото, герберастите отново могат да сложат портрет на вожда си!

Диана Дамянова, Фейсбук

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 164 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове