Last news in Fakti

24 Март, 2021 15:18 18 436 73

Диана Дамянова: Поздравявам Слави за решението да не влиза в официозни медии

  • диана дамянова-
  • слави трифонов-
  • избори

Коалиционните „подлоги” са задръстили замърсения ефир, платената социология ни облива с фалшиви цифри

Диана Дамянова: Поздравявам Слави за решението да не влиза в официозни медии - 1
Снимка: Фейсбук

По предизборната им кампания ще ги познаете. Те искат / и успяват/ да разговарят само със себе си. И с присъдружните си политически проститутки, които станаха милиардери през изминалия мандат, но са алчни, мнооого алчни за още. Парадоксално е как успяват, въпреки че са отстранили от ефир цялата опозиця, пак да приказват глупости и да бъдат несимпатични.
Драматургията да бъде оставена опозицията да разговаря само със себе си е лесно постижима в страна, намираща се на 111то място по свобода на медиите.

Медийните парцали на властта ежедневно заливат бедния гражданин с герберска помия, естествено срещу заплащана, добро заплащанте.

Коалиционните „подлоги” са зъдръстили замърсения ефир, а основната прислужница – платената социология ни облива с фалшиви цифри.

На този фон решението на Слави да не влиза в официозните медии е напълно издържано и заслужаващо похвала.

Онлайн кампанията на Демократична България е на много високо ниво и със сигурност достига до интелигентните им симпатизанти.

Добре стои и кампанията на „Изправи се”, която явно се прави с малко пари и с повече ум, но не ѝ достига смелост да откаже техния ефир.

Божков е повече от разочарование. От него се очакваше само и нищо повече от това да извади доказателствата. Но той явно ги няма. Това знае и ГЕРБЕРската сволач, която пуска отново на сцената изпечения крадец Горанов.

БСП не е моята бира, но те можеха, трябваше и щяха да получат дивидент от отказа от "официозен" ефир.

Както написах преди повече от месец, за първи път ГЕРБЕРастката политика е направена с ум. Ще въртят, ще сучат и ще ни поставят в пълен локдаун към датата на изборите. Тогава ще излезе да гласува ваксинираната им и свръхплатена администрация и безстрашните/ недотам свръхплатени но мизата вече е 150 лв/ роми и изборната победа ще да е вързана в кърпа.

Фактът, че дирижираният пик води и до огромна смъртност и невъзможност за лечение на най-болното население в Европа е вторичен за управляващите изроди. Важното е да се постигне ефектът – ниска по възможност най-ниска в историята ни избирателна активност. И щом за целта трябва да се дадат човешки жертви – ще се дадат. Това е положението.

Плащаме за най-скъпия асфалт в света /той пък след броени седмици става на дупки/, но сме поръчали най-евтините ваксини, защото така било икономически издържано. В превод това значи : онова което влиза в джобовете на управляващите е икономически обосновано да е свръхскъпо, онова което е за здравето на гражданите трябва да е най – евтино.

Това по същество обобщава цялата ГЕРБ ерастка политика в последното десетилетие. NO MORE COMENTS!

Но може и да не стане!!! Това, което направиха българите в чужбина през последните седмици показва огромната мобилизация на тези, които знаят истината. На тези, за които „джипката „ е мръсна дума, на тези които знаят че ни управляват обикновени крадци.

И те не са само там в чужбина! Те са много и тук , в България. И ако не оставят гласовете им да се разпръснат, ако не се уплашат от болестта /която впрочем аз току що изкарах за 2 дни/, ако не се оставят прислужните ефир и социология да им замъглява съзнанието, ТЕ, имеинно ТЕ ще покажат пътя към затвора на крадците и престъпниците.

И да, имаме сили да го направим. И ЩЕ ГО НАПРАВИМ!

И тогава, на опелото, герберастите отново могат да сложат портрет на вожда си!

Диана Дамянова, Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 164 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    64 43 Отговор
    Баце им е казал да си мълчат, за да не се излагат.
  • 2 Бойко Б

    79 24 Отговор
    Аз също го поздравявам за това, че не ми се пречка !
  • 3 Овчарник

    129 31 Отговор
    Премиера Борисов с държанието си дърпа и други европейски лидери измамници към дъното и хората губят вяра в системата.
  • 4 Можем да кажем само

    191 49 Отговор
    Голямо БРАВО за хубавата статия

    Коментиран от #60

  • 5 цербер

    136 31 Отговор
    Медийните парцали на властта ежедневно заливат бедния гражданин с герберска помия, естествено срещу заплащанЕ, добро заплащаНЕ.

    Коментиран от #17

  • 6 Вътрешна информация

    162 46 Отговор
    Има уговорка между Слави, Мая и ДБ, която гласи да няма никаква подкрепа за Борисов. И тримата са на мнение, че трябва да бъде бутнат Тулупа, а след това голяма част от сегашните грабители да бъдат подведени под наказателна отговорност начело с Баш Шефа. Дано и тримата спазят уговореното и най-накрая да има възмездие за тая разсипия, която цари в държавата. След 04.04 статуквото ще остане с пръст в уста. Помнете тези думи.

    Коментиран от #18, #73

  • 7 Всички Десни са откачалници.

    25 31 Отговор
    Патреотични Супер Откачалници.
  • 8 Българка

    128 44 Отговор
    Хубва, точна позиция. Респект към авторката
    На 04.04 нека покажем, че не сме робски народ! Да изхвърлим мафията от властта! Да гласуваме масово за опозицията, но да не разпиляваме гласовете си по малки, незнайни партийки !

    Коментиран от #29

  • 9 Дражева

    70 99 Отговор
    А ти, Дианче, с какво си по-различна? Д&Д какво е? Много цветисти изрази, откровени псуvни, маскирани като обиди, които обаче не могат да скрият факта, че т.н. елит, висша лига или каста, или каквато и да е друга високомерна пиарска изцепка, че всички вкупом искате България да се върне такава, каквато беше в 20-те години до 2009 г. Имаше поръчки, достъп до ресурси, имаше live! Е, няма да се върнем назад! Най-малкото пък заради един чалгаджия, който без аутокю, сценарий пред себе си и две слушалки в ушите е гол, бос и глупав!

    Коментиран от #21

  • 10 Цървул

    78 61 Отговор
    Честно казано,след като видях коя е авторката на тези крилати строфи,първата асоциация за "парцал" беше точно за този фурнаджийска лопата.Че профсъюзи ли,че митинги ли,че PR на Мултигруп ли..за която клоака се сетите - все там е била,яла и пила!
    Специално пък за изрусената има по-народна дума - пач.авра :-))

    Коментиран от #28, #30

  • 11 Дани

    20 6 Отговор
    Гениално ОТКРИТИЕ...
  • 12 Литекс-Етрополе

    87 48 Отговор
    Поздравления за тази жена, по - добре едва ли може да се опише гнусния пейзаж в герберландия!
  • 13 Боко Простака

    33 51 Отговор
    Е ,к'во да говори, като е тъп като мене. Излезе на диспут, всички ще видят че Слави е гол. Ам' че и аз за туй не ходя..
  • 14 ДС на НРБ

    40 24 Отговор
    Слави си има частна телевизия за пропаганда, като всеки БГ политик, и после що сме нямали свободни медии....
  • 15 селтак

    51 56 Отговор
    Таа па кукумявка от къде се взе?
  • 16 Чичо Тони

    32 29 Отговор
    Не е ясно дали Божков няма и други компромати. Божков е играч от висока класа. По-вероятно е да е изтъргувал това което има.
  • 17 Болярин

    13 7 Отговор

    До коментар #5 от "цербер":

    Ако се намираш за прасе - добър апетит на масата с помия !?!

    Коментиран от #24

  • 18 Барборино

    18 18 Отговор

    До коментар #6 от "Вътрешна информация":

    Как "вътрешно" взимаш информация - през гащичките ли ?!!
  • 19 Ружа

    40 24 Отговор
    Ами, то не е като в предаването му, да чете каквото са му написали сценаристите. Там ще трябва сам да се оправя, акъл се иска за това, а не дрън, дрън.....
  • 20 Мой

    18 17 Отговор
    Браво!

    Коментиран от #61

  • 21 Клептокрация

    26 15 Отговор

    До коментар #9 от "Дражева":

    Герб е част от ДС и КГБ, кажете ми как построихме южен поток, ТУРСКИ ПОТОК, само с участието на руски фирми,печалбата отива в Москва и при рубладжиите в РБ,ще минат години истината ше излезне ГЕРБ е най добрият проект на ДС Вмро също, воля с Атака и Патриотите също, за БСП ще ги познаете по листите най много кандидати за 45 парламент,агенти на ДС!

    Коментиран от #31

  • 22 тнт

    28 16 Отговор
    Много точни приказки!Браво!
  • 23 Завръщенец

    19 17 Отговор
    Решението на Трифонов е продиктувано осъзнаването, че изправяйки се до политици, които не са от ранга на боклука в Герб, а такива, които на интелектуално ниво ще го направят да изглежда като африканец, а партията му като племе от африка пред професор от БАН.
  • 24 Клептокрация

    8 16 Отговор

    До коментар #17 от "Болярин":

    КГБ и ДС създадоха Герб чрез ДПС и НДСВ, в Германия и САЩ решиха да заложат на ченгетата,през тях да ни управляват,дават им пълна финансова и политическа подкрепа, да стоим в Нато и Евро Съюза,с една единствена цел,далеч от Русия,няма да стане,тези господа,на които разчитате,отдавна са купени от Москва,те получиха правото да ни ограбват и разселват из светът и няма да спрът,до като не ни унищожат,ако това е евроатлантизма,за който се борихме?
  • 25 GnG

    34 6 Отговор
    За да се явят ИТН на диспут, ЩЕ ИМ ТРЯБВАТ харизматични кандидат-депутати с ОРАТОРСКИ заложби !

    Как да гласуваме за ИТН, като не знаем, техните кандидати, как разсъждават и на каква позиция са по въпросите, засягащи НАЦИЯТА !

    Коментиран от #44

  • 26 GnG

    26 7 Отговор
    Аз, СЪЩО ги ПОЗДРАВЯВАМ за това, че така СМЕЛО демонстрират КОЛКО ги е ЩУБЕ ! :)
  • 27 ламя три глави

    12 14 Отговор
    герб,бсп и дпс ! гласувайте за всички други партии,но не за ламята!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Кражба на Глас

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Изборната бюлетина трябва да бъде индентификационна за всяка партия, различна. В противен случай при злоупотреба(Костинброд), никой Съд не може да отсъди, че въпросната ОБЩА бюлетина е на извършителя.
    Избягване на Правосъдието при фалшифициране на изборни резултати - Ненаказуемост на деянието.
  • 30 Тиквариада

    8 9 Отговор

    До коментар #10 от "Цървул":

    Умен си почти колкото и щефа ти крадеца с о...Срания си алчен з.. Адник натъпкан с пачки икюлчета. За съжаление твоя и на другите малоумници от герб з... адниците са ви пълни само с голи опорки и тиквени семки
  • 31 Тщ.

    10 11 Отговор

    До коментар #21 от "Клептокрация":

    Тц. ГЕРБ Е ПРОДИКТ НА НАЙ РЕАКЦИОННИТЕ КРЪГОВЕ РЕВАНШИСТИ И ФАШАГИ, СЪЗДАДЕНИ И ПОДКРЕПЕНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ФИЛИАЛ НА ЦРУ.
  • 32 Тити

    11 12 Отговор
    Добра статия!
  • 33 Кажи на БАБА

    11 14 Отговор
    Бабини убавци сте ми...уж умни информирани а с чий пари Слави постигна тези успехи и слава по целия свят нашите сънародници отишли там защо защо не знаете нали тук е прекрасно а те там и там всички отиват на концертите му...гласуваха рекордно за референдума ЗАЩО БАБИНИ ....помага на болни деца и др.само с лични пари какво ли не е дал дори не знаем защото не афишира парии за които той работи,организира,ръководи и кой не го иска....спите ли?

    Коментиран от #51

  • 34 Браво за статията

    17 15 Отговор
    Най-верен анализ.
  • 35 акуд

    19 5 Отговор
    като чуя дърта ителегентна флигорна да използва термина друга бира и ми се до пресира
  • 36 Анонимен

    12 10 Отговор
    Слави е вързан за дъпъсъ youtube

    Коментиран от #46

  • 37 Анонимен

    6 10 Отговор
    А божков е сготвен не от бойко, а от доган пеевски и сега пеевски помага на трифонов. Ютюб

    Коментиран от #45

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 123

    13 8 Отговор
    абе марийче ако бяхме на 111 място сега нямаше да мога да ти отговоря доста си дале1ч от истината
  • 40 Един съсед пита....

    16 5 Отговор
    След като говори непрекъснато, че свободата
    е по ценна от живота, защо повече от година
    никой не е виждал леля Здравка по улицата.
    злите езици говорят, че е заключена в златна клетка.
  • 41 Психо

    22 2 Отговор
    Много избягали от специализирани лечебни заведения (лудници) има в България. И всичките имат голям мерак да станат депутати.
  • 42 мисли

    15 3 Отговор
    Айде дианче,
    Всички искаме по добро...
    Впрочем знаеш ли защо са създадени преди столетие поне профсъюзите на които ти беше член и шеф

    Директорската позиция на Диана Дамянова би могла да се приеме като голям престиж в професионалната кариера на дипломираната историчка. До него тя достига след периоди, в които преподава история на циганчета и е екскурзоводка в затворената за реставрация Боянска църква. Повратен момент в живота й явно се оказват опитът да защити дисертация на синдикална тематика и престоят й в централната профсъюзна школа в средата на 80-те години. Контактите й там я изстрелват във висшите ешелони на синдикатите в зората на демокрацията, където е назначена направо на поста заместник-председател на КНСБ. Поведението й от 1990-1993 г. съответства на името й Диана - яростната, силна и властна древногръцка богиня на лова. В ръководството на КНСБ се озовава по покана на Кръстьо Петков, който на 26 декември 1989 г. поема властта от ръцете на председателя на Централния съвет на Българските професионални съюзи Петър Дюлгеров и превръща организацията в конфедерация.
    от Банкеръ

    казионна организация опорочила идеите на профсъюзите.
    Профсъюзите са за да защитят труда на работниците.

    но давай, всички тук искаме по добро
    Без да питаме кой е отгоре

    Коментиран от #43

  • 43 допълнение

    11 4 Отговор

    До коментар #42 от "мисли":

    Публикувано във факти.бг: престоят й в централната профсъюзна школа в средата на 80-те години.

    Кой в зрелия социализъм би могъл да се вреди в профсъюзната школа...
    Сега изоставени сгради на околовръстното

    Само верни на партията...
  • 44 За колко

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "GnG":

    Жълтъка го казаха?
  • 45 Вярно ли бя?

    7 1 Отговор

    До коментар #37 от "Анонимен":

    А сига ва?
  • 46 Що се излагаш?

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "Анонимен":

    Ами поне дай нещо умно, за да не изглеждаш тъпо! Така единственият потърпевш си ти и глупаците дето ти подхвърлят някоя жалка монета като на улично куче! Не мога да ви раьбера!
  • 47 Послание до ГРОБ !

    10 6 Отговор
    Само да излъжете на изборите !
    Тежко и горко какво ви чака !....
    Бедна ви е фантазията !...

    Коментиран от #72

  • 48 Дрън

    9 11 Отговор
    Защо да се явява на диспут,за да заприлича на палячо като всички останали на които се кланят страхливите ли?На Слави не му трябва диспут той е известен и не яде там където с.ре.Гледайте си диспутите щото и без това сте обречени лузъри
  • 49 Draco

    12 7 Отговор
    Като влезе в парламента ще окачи на стената ценоразписа !
    Тоя е и алчен и гладен и гаден !
  • 50 Виолета

    10 6 Отговор
    Да, но така се ограничава броят на чулите и разбралите. Все пак телевизията на Слави се гледа не навсякъде. В провинцията дори не са чували за нея, както и за Евроком, БСТВ и др., смятани за "периферни". Там още властва манталитетът на радиоточката и на феодалния строй. По този начин изглежда, че Слави се страхува от публичен диспут. А черепското хилене, подмятане и заканване на хаджи Тошко има по-скоро негативен ефект.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ГРОБокопач

    6 6 Отговор
    Да изчегъртаме кирта ГЕРБ от власт !
    Мазни глисти, нискочели комуняги !
    И най голямият Бочко Бибочко Тиквочко !
  • 53 С две думи

    8 7 Отговор
    ДОЛУ ГЕРБ
  • 54 123

    8 7 Отговор
    Отдавна не бях чел толкова смислен и точен коментар.БРАВО
  • 55 Знайко

    9 5 Отговор
    Г-жо Диана Дамянова, пропуснала сте да коментирате лошо избраната дата за провеждане на изборите от президента фатмак Румен Радев. От злоба и простития бесепарска. Вместо да попречи на ГЕРБ, Румен Радев им помогна, като насрочи изборите на тази дата.
  • 56 Нормален

    9 10 Отговор
    Слави неможе семейство да създаде ,иска държава да управлява!?Блажени са вярващите .

    Коментиран от #63

  • 57 вили

    4 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: аз за шайката на суджуците и за тъпи КП не гласувам а вие си имате глава на раменете и мислете
  • 58 Истина

    8 7 Отговор
    И защо го поздравяваш ма ? Щото няма кво да каже и се крие като ми-шка от народа ! Как да гласувам за някой който дори един път не излезна да каже кво мисли по една тена поне? Как ще управлява и с кой ? Щото ще е подлога на мутрите Ей за тва . Никога бе бих гласувал за някой който не излиза в дебат да обясни какво мисли за управлението на Бг и който дори програма няма
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 до 4

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Можем да кажем само":

    КАКВО БРОВО НА ТАЗИ ПА...РА,ДА БЕШЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ Я РАЗВЬРТЯЛ КОВИДА А СЕ Е А ОТТЬРВАЛА САМО С ДВА ДЕНА, ТРЯБВАШЕ ДА СЕ МОЛИ ЗА ГЛЬДКА ВЬЗДУХ В НЯКОЯ БОЛНИЦА, И ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ПЕЕ ДРУГА ПЕСЕН, КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ЗЛОБНИ И ПЛЮЕЩИ ХОРА .

    Коментиран от #71

  • 61 Истина

    4 7 Отговор

    До коментар #20 от "Мой":

    НА КАКВО БРАВО ,ЧЕ НАЛИ АКО ИЗЛЕЗЕ НА ДИСПУТ ЩЕ ТРЯБВА НЕЩО ДА КАЖЕ ,А ТОЙ НЕ МОЖЕ ,ЗАЩОТО НЯМА НИЩО В ГОЛАТА СИ ТИКВА
  • 62 Реалист 1

    7 2 Отговор
    Да не забравите тази неделя да смените стрелките на часовника! И по важното - да не забравяте следващата неделя да смените правителството!
  • 63 Наблюдател

    6 1 Отговор

    До коментар #56 от "Нормален":

    Ама направи милиони с работа а не от кражби.
  • 64 Абв

    4 6 Отговор
    Супер тъпа статия.По голяма тъпотия отдавна не бях чел.Пълна помиярка
  • 65 Man

    2 6 Отговор
    Проблем е и тези,които идват!Манолова,Христо,ген.Атанасов,Корнлия...дори и Слави,изчерпани фигури на прехода,достигнали тавана на "мечтите си".Разчитат на забрава за да се завъртят отново.Могат само да разпределят държавни пари.Как се печелят пари,кой от тях знае,дори и Слави 20 години в БТВ...дори на тях им омръзна.
  • 66 ЪРП

    8 1 Отговор
    "ИМА ТАКЪВ НАРОД" ЩЕ ИЗКЪРТИ ЦЯЛАТА ЧЕКМЕДЖЕЕЕГЕРБЕРАСКА СГАААН!!!!!!
    04,04,2021
  • 67 ЪРП

    2 2 Отговор
    1 СЕДМИЦА БЯХ БРУТАААЛНО ЦЕНЗУРИРАН ОТ МОДЕРАТОРЧЕТАТА НА "ФАКТИ" САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО ЗАЯВЯВАМ ИСТИНАТА!!!!!!!!!.........КОЯТО НЕ Е ИЗГОДНА НА МАФИОТСКАТА ХУНТА!!!!!!

    ПОЗДРАВЛЕНИЯ,"ФАКТИ" ЗА БРУТАЛНАТА ЦЕНЗУРА !!!!!........НЕНЕДМИНАТИ СТЕ
  • 68 волен сидеров

    4 3 Отговор
    ПРОБЛЕМА Е ,ЧЕ ГО МРАЗЯТ СЛАВИ КАТО ПРЕУСПЯЛ БЪЛГАРИН И ДРУГОТО Е ,ЧЕ ИМА НЯКОИ ОТ ЕКИПА МУ НАИСТИНА МНОГО ЗЛОБНИ И АЛЧНИ ХОРА-ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ИЗЦЯЛО ЗА НЕГО И ПАК ЩЕ СЕ ОБЪРКА БЪЛГАРИЯ-ТРЯБВА ЕДНА ПАРТИЯ ДА НИ УПРАВЛЯВА -НО-БЪЛГАРИТЕ СМЕ РАЗЕДИНЕНИ И НЯМА ДА СТАНЕ-ПАК ЗАРАДИ САМИ НАС СИ -БЪЛГАРИЯ-НЯМА ДА ТРЪГНЕ НАПРЕД-ПОЛИТИЦИТЕ И КАНДИДАТ ПОЛИТИЦИТЕ ПАК ЩЕ НИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ОПИТНИ МИШКИ-С ТОВА ЗАТВАРЯНЕ НА СТРАНАТА ЩЕ БЪДАТ НАЙ ПОДКУПНИТЕ ИЗБОРИ...
  • 69 Иван

    5 0 Отговор
    Браво!!!! Браво!!!
  • 70 ЪРП

    3 0 Отговор
    НAЙ-ГOЛЯМAТA ЧУМA В БЪЛГAРCКAТA ИCТOРИЯ CA ЧEКМEДЖEEEГEРБEРACOПИТEЦИТE!!!!!!!!!

    ЧУМAТA ,КOЯТO ЗAБРAНИ ДA ИМA OТДEЛНИ КOВИД БOЛНИЦИ!!!!!!

    ЧУМAТA ,КOЯТO ЗAБРAНИ НAЙ-ИЗКOННOТO ЧOВEШКO И КOНCТИТУЦИOННO ПРAВO НA НAЙ-НУЖДAEЩИТE CE БЪЛГAРИ ДA ИМAТ ДOCТЪП ДO БOЛНИЧНO ЛEЧEНИE И OПEРAТИВНO!!!!!!!!

    ЧУМAТA, КOЯТO ПРEДИЗВИКA C ТEЗИ CИ УМИШEЛEНИ И AНТИЧOВEШКИ ДEЙCТВИЯ ФИЗИЧECКOТO ЛИКВИДИРAНE НA ХИЛЯДИ И ХИЛЯДИ БЪЛГAРИ , КOИТO ЗAРAДИ ТEХНИТE AНТИЧOВEШКИ ДEЙCТВИЯ CИ УМРЯХA, КAТO КУЧEТA ПO ДOМOВEТE.........И C ТEЗИ ЛИКВИДИРAНИ БЪЛГAРИ CИ НAПOМПИХA КOВИД CТAТИCТИКAТA!!!!!!!!!!

    ТРИБУНAAAAAAAAAAAЛ ЗA ЧEКМEДЖEEEГEРБEРACOПИТEЦИТE ЗA НEВЪOБРAЗИМИ ПРECТЪПЛEНИЯ ПРOТИВ БЪЛГAРCКOТO ЧOВEЧECТВO!!!!!!!!!!!!!!
  • 71 Али баба

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "до 4":

    30 сребърника стигнаха ли ти за дневната доза
  • 72 Славчо

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Послание до ГРОБ !":

    Искам да ви кажа че нов бардак това парламент САС стари уйви Мая и Татяна Дончева няма как да се получи нито са честни нито са морално чисти за да пропагандират справедливост и честност ние тези ги знаем не са се родили вчера и Славчо го знаем и Цветанов го знаем и Руменчо Петков го знаем е каде виждате тука моралните и чистите у този сбиртока та ни агитирате да гласуваме за тях каде не благодаря тая супа вече сме я яли преди години които е баланс да гласува за тях единствената цел им е не да оправят даржавата а да се докопат до супсидийката
  • 73 Иван Ангелов

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Вътрешна информация":

    Чул те госпуд
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове