Отидете към основна версия

8 976 0

Съвременни кухни за градината (СНИМКИ)

  • кухня-
  • дизайн

С настъпването на лятото много от хората предпочитат, отивайки в почивка на вилата, да готвят на открито, а не в задушната и тъмна кухня. Ето и едни от най-съвременните достижения в печките за двора.

Ronda е водеща компания за производство на кухненски компоненти от неръждаема стомана. Специалистите й са разработили печка за ползване навън, която включва работен плот, бар и множество чекмеджета, в които при необходимост може да охлаждате питиета.

Window е марка печи на открито на компанията LG. Основният материал е камък, което помага уредът да издържа и на жеги и на студ.

Vitto 210 може да се използва както за кухни в помещения, така и за навън. Основният материал е стомана покрита с термоактивна пластмаса.


Suzette е кухня на открито, която притежава всички екстри необходими за приготвянето и на най-сложното ястие.


BBQube е идеалната кухня за главния готвач. Всичко в нея е премислено –  плот, шкафове, чекмеджета, контейнер за боклука. Минусът й е, че е малко голяма и ако дворът е малък ще заема доста място.


За тези, които нямат възможност да инвестират в специална кухня пригодена за ползване на открито, може просто да приложат това:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини