Отидете към основна версия

19 915 17

5-те най-тузарски имота на пазара - Февруари 2016

  • imot.bg-
  • жилища-
  • лукс

Ръстът на цените на жилищата, който беше отчетен през изминалата година, несъмнено се отрази и върху сегмента на луксозни имоти, който е около 10% от пазара на апартаменти. Не само цените, но и общото раздвижване на пазара накара собствениците на по-скъпи имоти, решили да ги продадат, да ги обявят за продажба именно сега и то на по-високи цени. Ако допреди половин година цените бяха около 700 000 – 900 000 EUR, то днес сме свидетели на суми малко над 1 млн. EUR, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Подобни цени са основно за апартамент разположени в централните части.

1. Център (София) – 1 005 100 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира на столичния бул. „Витоша” срещу Съдебната палата. Разгънатата му застроена площ е 380 кв.м. Имотът е готов за ремонт. Може да се раздели на две по-малки жилища или да се обособи като офис с 15 работни места.

2. Център (София) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Многостайният имот е с разгъната застроена площ от 238 кв.м. и се намира на бул. „Цар Освободител”. Разположен е на 5-тия етаж в тухлена сграда, построена през 1936 г. в близост до Борисовата градина, СУ „Св. Климент Охридски” и спирка на метрото. Състои се от антре, дневна, 5 стаи, кухня, две бани с тоалетни, 3 балкона и два входа. Възможно е преустройство.

3. Изток (София) – 1 100 000 EUR (виж повече)

Президентски апартамент във VIP сграда завършена през 2009 г. Състои се от просторен хол с площ 83 кв.м с френски прозорци към тераса, кухня с трапезария, кабинет, родителска спалня и още 2 спални, като към всяка има баня с тоалетна с душкабина и вана, отделна тоалетна за гости. Имотът е заобиколен от панорамна тераса, която е снабдена с вградено отопление.

4. м-т Евксиноград (Варна) – 880 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ 540 кв.м, като от тях 200 кв.м са тераса, на която са разположени лятна кухня, джакузи, лятна тента автоматично отваряема, дизелов агрегат, тераса изцяло облицована с италиански гранит. Имотът се предлага с три закрити паркоместа, както и 51% от общата площ на парцела

5. Център (Бургас) – 528 400 EUR (виж повече)

Многостайният имот е с разгъната застроена площ от 372 кв.м. Намира се в нова сграда с модерна архитектура и луксозно завършени общи части разположена в близост до пешеходна зона и входа на Морската градина. Жилището е завършено до ключ с материали висок клас, климатик във всяка стая, напълно оборудвани бани с тоалетна. Подходящо е за двуфамилно жилище. Стаите са с климатици.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини