Отидете към основна версия

3 119 3

Продава се къща за олигарси (СНИМКИ)

  • великобритания-
  • къща-
  • олигарх-
  • продажба

Шикозен мезонет със шест спални, разположен в сграда в Челси, е обявен за продажба срещу „скромната” сума от 19.5 млн. EUR. Имотът е подходящ за олигарси споделят авторите на статията, тъй като част от него е решен в традиционен руски стил.

Вече няколко години сред руските олигарси е на мода да купуват скъпи имоти във Великобритания. Поради това анализатори са на мнение, че именно този тип купувачи, ще проявят интерес към въпросния луксозен имот. Той е разположен само на няколко минути от р. Темза и Кингс Роуд.

Както пише британското издание Daily Mail „дача” означава „втори дом”, а притежаването на подобен имот се явява важен атрибут за представителите на руския елит. На първия етаж са разположени приемна, дневна, столова и огромен киносалон.

Имотът е построен през XVII в., а през XVIII-ти става популярен като място за лятна ваканция. Аристокрацията провежда там различни мероприятия, като например маскен бал. По-късно се използва като място за водене на официални преговори, пресконференции и държавни визити.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини