4 Февруари, 2016 11:37 2 145 2

Къщата с най-много духове във Великобритания търси купувач

  • къща-
  • духове-
  • великобритания

Сграда, която някога е била средновековен затвор, силно е обезпокоила сегашния й обитател, който притежава имота вече 11 години. Ванеса Милъч е купила къщата в Есекс през 2004 г., без дори да подозира за нейната история, а именно, че под подрива й през XVI са умрели 8 жени обвинени в магьосничество.

По думите на 43-годишната жена, докато е живяла в къщата, тя е виждала много призраци и дори петна кръв на пода. Независимо от това тя е  живяла в къщата над 10 години, като става вторият собственик, който толкова дълго време е обитавал имота. Собствениците преди Ванеса са издържали в него 4 години.

Окончателното решение да продаде къщата Ванеса взема, когато си прави селфи в къщата и на снимката се появява освен нейното изображение и това на призрак. Тя сее опитала да се избави от неканените гости с помощта на медиуми и психолози, но без резултат.

Според брокери от компанията Stacks Property Search наличието на призраци дори може да повиши цената на имота, особено, когато става дума за исторически имот. Все още не е уточнена сумата, която Ванеса ще поиска за странната къща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    Че кой луд живее в грозната Великобритания?
  • 2 onq s konq

    1 0 Отговор
    Тия английски брокери-тарикати се опитват да надминат наще "ало-измамници",надувайки цената със "бонус" призраци!А когато клиентът купи жилището и въпросните призраци така и не се появят ядосано запита брокера що ги няма,отговорът ще е "Ееее,чакай де,"всеки момент" ще дойдат...в близките 100год:)