Last news in Fakti

19 Януари, 2016 13:51 2 551 1

Продават обществена тоалетна за 1.3 млн. EUR

  • великобритания-
  • тоалетна-
  • продажба

Лондонските власти се съгласиха да обявят за продажба подземна обществена тоалетна в район Спитълфийлдс. Цената й е 1.3 млн. EUR. Интересното е, че в периода 2002-2012 г. помещението се е използвало за нощен клуб.

Впрочем компанията Clarke and Lloyds Property Consultants, на която е поверена задачата да намери купувач, предлага на бъдещия собственик още по-смело решение. „На мястото на тази подземна постройка може да бъде открит отличен и нестандартен ресторант или бар. Помещението е на невероятно добра локация”, казват брокери и поясняват, че големината на имота е 56 кв.м, като „клубът” може да побере 60-тина души.

През 2012 г. намиращия се в тоалетната клуб е закрит след решение на местните власти. Оттогава помещението е пусто. Независимо от неговата съдба имотът е утроил цената си от 2000 г. досега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    56 квадратни метра, това е двустаен апартамент под земята. Откачените англичани се чудят какво да го правят, защото не може да е жилище на (пъпа на тоалетната) , пардон центъра. Да го направят паркинг с асансьор