Отидете към основна версия

2 656 1

Строителни аномалии (ВИДЕО)

  • ндк-
  • ремонт-
  • дъжд

Няма и година, откакто голяма част от пространството пред ДНК беше ремонтирано. Дадени бяха 6.6 млн. лв. – средства от държавния бюджет и по европейски програми. Столична община имаше забележки по част от ремонтите дейности и последва ремонт на вече ремонтираните площи. В същото време пространството пред централния вход на НДК остана в стария си вид. Дефакто се работи на парче, а един от очебийните начини да се види резултатът от тази кърпежка работа е ... един дъжд като днешния, който се изля над София.

Читател на Факти.бг ни изпрати клипове, в които ясно се виждат две неща. Първото са огромните локви между централния вход на НДК, който предстои да бъде ремонтиран за над 16 млн. лв. и реновираните вече фонтани. Вторият момент е подходът от НДК към ул. „Фритьоф Нансен”, откъдето буквално се стича река, вливаща се в пътното платно и продължаваща посока Моста на влюбените.

Надежда да видим една от емблемите на София в целия й блясък, както и пространството около нея, има. Поводът обаче няма да е, защото столицата трябва да стане по-привлекателна и да се котира по-добре на туристическата карта, а заради първото българско  председателство на Европейския съюз през втората половина на 2018 г. Дотогава ситуацията ще е такава:

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини