Отидете към основна версия

18 744 6

Високопроходима къща на четири колела (СНИМКИ и ВИДЕО)

  • bruder exp 6-
  • каравана

Къщата на колела е нещо интересно, макар и често да е доста непрактично. Това обаче не се отнася за Bruder EXP 6. Собственикът му не само ще се радва на първокласен „имот”, но и на високопроходим. На практика с него може да се достигне до почти всяка точка на планетата.

Това е особена ценна вещ, когато става дума да почивка сред природата. Bruder EXP 6 е така конструиран, че да може с лекота да се използва при тежки условия и дори на места, където няма изградени пътища.

Основата на Bruder EXP 6 е много стабилна. При създаването на караваната са използвани висококачествени композитни материали. Теглото й е 1600 кг. Напълно защитена е от негативни природни явления – студ, горещина, силен вятър. Влизайки в нея, трудно някой би си представил, че се намира сред природата. Караваната има оборудвана кухня, тоалетна, душ кабина, множество вътрешни и външни шкафове за съхранение на различни вещи, хранителни продукти, както и спално помещение за голямо семейство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Бум в търсенето на къщи на колела

    След последните земетресения в югоизточната част на Турция и поради опасенията, че едно от тях може да удари Истанбул, много хора търсят алтернат ...
    06.06.2023
    3 091
    3