5 Април, 2017 22:21 18 712 6

Високопроходима къща на четири колела (СНИМКИ и ВИДЕО)

  • bruder exp 6-
  • каравана

Къщата на колела е нещо интересно, макар и често да е доста непрактично. Това обаче не се отнася за Bruder EXP 6. Собственикът му не само ще се радва на първокласен „имот”, но и на високопроходим. На практика с него може да се достигне до почти всяка точка на планетата.

Това е особена ценна вещ, когато става дума да почивка сред природата. Bruder EXP 6 е така конструиран, че да може с лекота да се използва при тежки условия и дори на места, където няма изградени пътища.

Основата на Bruder EXP 6 е много стабилна. При създаването на караваната са използвани висококачествени композитни материали. Теглото й е 1600 кг. Напълно защитена е от негативни природни явления – студ, горещина, силен вятър. Влизайки в нея, трудно някой би си представил, че се намира сред природата. Караваната има оборудвана кухня, тоалетна, душ кабина, множество вътрешни и външни шкафове за съхранение на различни вещи, хранителни продукти, както и спално помещение за голямо семейство.

Високопроходима къща на четири колела (СНИМКИ и ВИДЕО)

Високопроходима къща на четири колела (СНИМКИ и ВИДЕО)

Високопроходима къща на четири колела (СНИМКИ и ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оптимус

    10 5 Отговор
    Не е лоша, но е малка... Добрият обем е поне като на автобусс -има такива кемпери, даже и свръхлуксозни. Ако имаш такъв не ти трябва да строиш къща - той не гние, не ти влизат мишки през фугите, не ти трябва и влекач - закарваш си го в имота и край. А най-практичен е и този малкият с джипа, но е по-практично да е двигателят на самата каравана, защото става като самодвижещ се кемпер, а тази каравана има нужда от влекач. Русският на базата на Урал е много по-хитро измисленн, защото е цял камион, освен това директно си влизаш в кабината и ако има навън примерно зверове, лъвове, мечки няма да те докопат.... Гледах подобен кемпер и на базата на Унимог, но не зная сериен ли е или самоделка приспособен. Хубава е тази каравана, но има и по-хитри и хубави неща....

    Коментиран от #5

  • 2 гност

    2 1 Отговор
    Боде ме шперца
  • 3 ИЯЪ

    10 1 Отговор
    с кифлата ли се предлага

    Коментиран от #4

  • 4 чичо Пенчо

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "ИЯЪ":

    С "кифлата" и с "3-те кифлета" барабар !!
  • 5 трололюбец

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Оптимус":

    Ама естествено , че "Урала" е по-хитър ! Че и практичен даже ! Особено с разхода 100 на 100 в места дето няма бензиностанции поне на сто километра . Пък колко е комфортееен , мани, мани ! Как пък не ви дойде акъла , ушанки!
  • 6 венци

    2 0 Отговор
    В първата кал и си до там!Пълен боклук!УРАЛ-ът е 100 пъти по-добър и подходящ за разходка из природата.