Отидете към основна версия

7 549 13

По-добре къща, отколкото жилище

  • великобритания-
  • къща-
  • жилище-
  • цена

Много хора се ориентират към покупката на жилище не защото им харесва, а защото е по-евтино. Аномалиите на пазара на недвижими имоти в някои държави през последните десетина години, обаче обръщат нормалните тенденции. Типичен пример за това е Великобритания, макар ситуацията там да е по-особена, като се има предвид излизането на страната от Европейския съюз, което доста обърка инвеститорите и пазара на имоти като цяло. Цените скочиха драстично и процентът на британците, които не могат да си позволят собствен дом, се увеличава непрекъснато.

Много от жителите на Великобритания са принудени да купуват имоти извън столицата. Оказва се, че там има доста изгодни оферти. Цените на места са в пъти по-ниски от Лондон и околността. Един от примерите е Chesterhill House. Къщата се намира в шотландския Fife, а цената и е едва 200 000 паунда. Срещу тази сума в Северен Лондон може да се купи скромен едностаен апартамент.

Къщата може да се похвали с уникална архитектура и много добро вътрешно разпределение. Бъдещият собственик получава и още една постройка, гараж и голям двор.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини