Отидете към основна версия

15 302 19

Строежите на доктор Енчев предизвикаха вълна от недоволство

  • белащица-
  • енчев-
  • строеж

Тежки клетви и изключително арогантно поведение от страна на д-р Невен Енчев към репортер на „Господари на ефира” след тяхното разследване. Здравният мениджър предупреди, че той е отворил първата частна онкологична болница в България, а един ден може да се наложи репортера да ползва услугите му, съобщава trafficnews.bg.

Д-р Енчев е входирал в деловодството на Община „Родопи” поредната промяна на инвестиционните си намерения относно строежите, които извършва в района на Белащица. След неуспешния опит да вдигне хотелски комплекс, а след това и сапунена фабрика, с прилежащ хотел към нея, д-р Енчев се е върнал към първоначалния проект – цех за био сладка, конфитюри и масла.

Интересна подробност е, че за въпросния цех за сладка не е необходимо да се издава строително разрешение, тъй като има всички документи за изграждането му.

По време на извънредната сесията кметът в кратко резюме разви теорията, че общинската администрация и той, търсят единствено правдата и няма специално отношение към никого. Проверките към съседите на д-р Енчев били след негова жалба в РДНСК, която задължава кмета да направи проверка. За 2 години имало само една жалба за шум от страна съседите. От администрацията обаче не можели да замерят шум и те сигнализирали на РЗИ.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини