Last news in Fakti

29 Април, 2017 15:51 29 882 32

Прави ли се на Господ доктор Енчев? (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • белащица-
  • изкоп-
  • енчев-
  • хотел
Прави ли се на Господ доктор Енчев? (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1

Какво се случва над улица "Златарска" в населеното място, на която се намират десетки къщи и вили. Те са подложени на невиждан тормоз от страна на строителна техника и шум идващ на метри от техните домове. На метри от домовете им всеки ден със страшна бързина се издига изкуствена планина от камъни и пясък. Планината е най-новото безобразие и пластична хирургия върху земята, направена от известния здравен мениджър д-р Невен Енчев, който развива хотелиерски бизнес в района.

Прави ли се на Господ доктор Енчев? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Снимките и видеото разкриват безобразията на даден бизнесмен парадиращ със неспазването на всички хуманни закони, та дори и тези да не се подиграваме с майката земя и да зачитаме всичко живо в нея. В съседство с резиденцията (хотела) в момента има огромен изкоп, дълбок около 30 метра, в който вече са забити пилони, а от другия му край се издига с бърза сила, огромна над 12 метра изкуствена стена от камъни и пръст в огромни количества, която е в близост до домовете на хората. Огромни камиони гондоли, видимо надхвърлящи 50 тона, разхвърлят пръст откъдето минат и унищожават малко по малко останалата така и захабена асфалтова настилка на района около село Белащица. Нито една институция не прави насрещен контрол на камионите откъде идват, откъде се взимат огромните количества земна маса, за да се влагат във този изкуствен вулкан, който изригва от нищото, и как така се разрешава камионите да се движат без задължителните обезопасителни платнища, които трябва да предпазват от падане на камъни от техните каросерии.

Прави ли се на Господ доктор Енчев? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Какво обаче се строи? И кой ще носи последствията, ако се появи свлачище? И в действителност за какво е дадено разрешително, г-н Енчев да се явява като Господ и да прави пластична операция и на самата земя като издига изкуствени насипи наподобяващи строителството в Дубай? Дали не се е самозабравил и е загубил реална представа какво е естетическата красота?

Това е въпросът, който си задават хората, избрали да живеят в подножието на Родопите на до скоро тихото кътче Белащица заобиколено от зеленина и дървета.

Информационната табела на строежа съобщава, че там в момента се извършва "Укрепване на изкоп", като разрешителното за строеж е от 15 септември 2016 година. Но като се загледа човек се вижда, че не се извършва никакво укрепване, а се копаят основите за огромна сграда, а от долния край се изгражда 12 метрова изкуствена височина, колкото футболно игрище, която всеки момент може да се сгромоляса върху домовете на съседите.

Прави ли се на Господ доктор Енчев? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Някой задавал ли си е въпроса преди да се издаде разрешение за такова мащабно строителство и такава огромна интервенция на земята в тези парцели, самото издигане и наслагване на хиляди кубици земна маса (ако въобще има такова разрешение) дали господата архитекти са се замисляли че в някой момент „да не дава господ”. По време на проливни дъждове при определени условия може да възникне и едно подценено опасно явление от геоложки характер – кално каменния порой и свлачище, какъвто беше случаят в кв. ,,Аспарухово” във Варна. Проблемът със свлачищната съществува отдавна и ще продължи да го има. Естествено не всички процеси могат да бъдат овладени. Въпросът е как тяхното влияние да бъде силно ограничено и щетите да са минимални. В случая е видно как тонове маса се трупат и не са укрепвани, с което дават същата предпоставка за свлачище, при което може и да има тежки последствия както за хората живеещи на метри от грамадата така също и катастрофа от екологичен характер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виждам

    45 8 Отговор
    Къде е задрямал човека прилягащ законодателството и лице на държавна администрация....!?
  • 2 Бай Тошо

    71 22 Отговор
    Докато Бойко е на власт управия няма да има, ама не той е виновен а народа че му дава силата да решава
  • 3 Патриотът

    51 1 Отговор
    Абе Енчев, остави природата бе приятелю, тя се грижи и създава планините, гледай си работата, от което разбираш, не се опитвай да правиш нов човешки феномен :)
  • 4 Архитект

    45 1 Отговор
    Нарушение номер 1....
    Вижте на табелата за начален срок на проекта е посочен 26.09.2016 ,а сега обърнете внимание , че краен срок на завършване няма.!!!!!!
    Този верно се прави на Господ.
  • 5 Бунтарът еколог

    28 2 Отговор
    Стига глупости вече, стига човешко безхаберие и сън, време е ние обикновените граждани от народа, които избираме кой да ни води и управлява да не навеждаме постоянно глава и мълчим а да си тъсим правата и заявим, че сме тук и ни има и природата и част от нас и ние от нея!
  • 6 Гост

    41 3 Отговор
    Оставяйки Енчев настрани си задавам въпроса кой умен дребен чиновник позволява да се случва всичко това
  • 7 Гост

    33 1 Отговор
    Към Архитекта - моля да коментирате тази 12 метрова купчина пръст и какви са изискванията ако изобщо може да има такива за да се случи
  • 8 Зелени балкани

    31 5 Отговор
    Обещаваме на всички възмутени от самозабравилият се доктор че сам ще възстанови природата и то в най кратки срокове
  • 9 Възмутен

    27 3 Отговор
    Държавата харчи милиони левове да укрепя свлачища като лишава крайно нуждаещи се хора от помощи деца от лечение в чужбина бедстващи от помощи неграмотни от образувание учители от подобаващи заплати и ето един самозабравил се новоизлюпен бизнесмен ги създава без да се съобразява с възможните последствия и недай си боже бедствия. Правилно е отбелязал журналиста прави ли се Енчев на бог
  • 10 От начало

    27 5 Отговор
    Енчев не е Господ, той е масон. А масоните са свободните зидари. Той знае кво прави... ха ха...
  • 11 Иван от народа

    16 3 Отговор
    Екологичната катастрофа е световен проблем и хората все по-често се замислят за тежките последствия от посегателствата върху нея и нарушаване на нейния баланс, г-н Енчев очудвам се, че интелигентен човек като вас, все още нехае...
  • 12 Митака

    20 2 Отговор
    Знае, знае ..ама не! Да "зида" другаде..
  • 13 Иматеее каквотоо заслужаватеее

    31 6 Отговор
    Народа е тъп, по цел ден критикуват Бойко а един път не се оплакаха като гледат билбордовете на този хермафродит Енчев, е тогава ще имат малко бойковци и много Енчевци
  • 14 Нена

    22 1 Отговор
    Така се укриват престъпления в община Родопи, Може ли да си представите още в началото писах до прокуратурата за моя случай за разрушената подпорна стена от съседите ми и че има опасност от свлачища и разрушаване на имота ми, отговора беше на прокуратурата че няма данни за престъпление като не бяха допуснати мои свидетели,как селският полицай извърши проверка в двата имота без да ме уведоми, а само на разрушителя са допуснати КУШАРЕВСКИ СВИДЕТЕЛИ, които самите те не знаят на кой свят се намират и на колко хора дължат пари, когато по някоя случайност отидох да нахраня кучето в домът ми, др Стаменов и селският полицай буквално се изнизаха от къщата на съседа, ЗАТОВА НЯМА ДАННИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
  • 15 Бай Иван

    23 2 Отговор
    По страшно от обикновен п...л е повярвал си гей с повечко пари /старобългарска поговорка/
  • 16 Hmmmmmm

    10 5 Отговор
    Кой знае защо всички псуват тука ......... а по сценарий би трябвало да кажат: Благодарим ви д-р Енчев!
  • 17 Бай брадър

    16 5 Отговор
    Доктора ще направи 20 цунки и ще си плати
  • 18 LEGIONARIVS

    13 2 Отговор
    той е от главните масони демек зидар е, знае какво прави :D
  • 19 Масонакис

    13 5 Отговор
    Трябва един път бад Бойко да мине покрай Белащица и с доктора и неговата могила е битти.😂😂😂😂😂
  • 20 Г.Здравков

    28 1 Отговор
    Работил съм за братята.Абсолютно арогантни,както към строителните работници така и към персонала в здравното заведение.Минавайки след около две години около тяхната болница бях свидетел как доктора се караше на хората който извършват ремонт на улицата бул.ВасилАприлов.Тези хора се имат за вездесъщи.Не дай си Боже сляпо да прогледне,
  • 21 ддд

    12 3 Отговор
    тя строителната техника до 1 година ще си замине
    ама знам едни от които ще теглят цял живот
  • 22 Гост

    14 2 Отговор
    Този найстина са е взел за голям, не само се прави на д-р ами и като гледам са е взел и за дизайнер,и иска да гледа от доста високо.Явно тук играят доста големи топки
  • 23 Драгомир

    14 1 Отговор
    Хаха от високо..., ама от там полета надолу и бърз и после боли..., Докторче прави скулпторите в болницата, остави природата сама да се грижи за себе си
  • 24 Баце

    10 6 Отговор
    Добре де !!!!! Там при доктора е толкова красиво,какво не му харесахте. Толкова модерна инсталация има за мръсната вода,за акото,за всичко.Толкова известни хора идват да гостуват в тази резиденция а вие пак не годувате.Какво искате от докторите ,те са със топки каквито си направят и на тях не им дреме защото, запомнете!!!! Те са и ще са фактор и скоро туй село Белащица ще се казва- - -Енчево.😂😂😂😂 а вие си мърморете колкото си искате.
  • 25 Лекар

    11 3 Отговор
    А болницата му дължи милиони на дистрибуторите на лекарства. Що ли?
  • 26 Баце - към Лекар

    2 8 Отговор
    Болницата дължала пари към дистрибутори!!!
    Кажи ,че му завиждаш... признай си.Ако бе така те дистрибутори досега да са ги изяли с парцалите Енчев и Енчев. Те просто не са случайни вие малоумници сте такива, те са с големи топки и търпят на всякакъв вид нападение ... Лекар ли си или медицинска сестра я си трай.
  • 27 към Баце

    13 0 Отговор
    Половината му лекари напуснаха, защото им оряза заплатите, а пациентите обикаляха другите болници, защото нямаше кой да ги лекува , а и дистрибуторите го бяха орязали. Що се изказваш неподготвен, или и ти разбираш от всичко като сите булгари
  • 28 Гост

    0 8 Отговор
    Браво на д-р Енчев.
  • 29 Manqka

    4 0 Отговор
    Браво на журналистите, тази вечер и в Господари на ефира го даваха този капут Енчев.
  • 30 Браво на Факти

    3 0 Отговор
    Браво на вас за тази статия !
    Добре ,че бяхте вие та всички тръгнаха на проверки след вас и им дойде куража.Браво на вас - Факти @@@@@@
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.