Отидете към основна версия

14 969 49

Продават жилище в сграда на изкоп за 3342 EUR/кв.м

  • imoti.com-
  • имоти-
  • цени-
  • софия-
  • лукс

Пазарът не се влияе от пандемията

Поскъпването при жилищата продължава и учудва повечето участници на пазара, като се има предвид фактът, че той бе блокиран почти 3 месеца, заради пандемията от коронавирус. Разликата между стойността на квадратен метър при различните типове жилища варира значително. Все по-голям превес при формирането имат комбинация от факторите, като например локация плюс обзавеждане плюс паркомясто или гараж.

Какво става обаче във високия сегмент на пазара? Оказва се, че тук локацията е тази, която формира цената. За пример, може да послужи апартамент от 427 кв.м, който ще бъде построен в района на Докторски паметник. Очаква се сградата да е готова през 2022 г. Въпреки че това е след две години, инвеститорите са оптимисти като още сега искат цена от 1 427 202 EUR, което прави по 3342 EUR/кв.м., сочи обява в специализирания сайт imoti.com.

Пентхаус-мезонет – Докторски паметник – 1 427 202 EUR

Имотът ще заема последните два етажа на сградата, като целият е заобиколен от тераси, разкриващи прекрасни гледки. Сградата ще бъде снабдена със система за геотермично отопление и охлаждане, което ще минимализира разходите. В подземния гараж е предвидена станция за електромобили. Плащането се извършва както следва: 20% на предварителен договор, 30% акт 15, 50% при разрешение за ползване.

4-стаен апартамент – Изток – 1 500 000 EUR

Имотът е разположен на последния етаж, откъдето се разкрива невероятна гледка. Площта му е 330 кв.м и се намира в тухлена сграда, построена през 2019 г. Обзаведено е с модерни и съвременни мебели. Цената на квадратен метър е 4545 EUR.

Многостаен апартамент – център – 1 500 000 EUR

Имотът, чиято площ е 585 кв.м (от тях 200 кв.м е тераса), се намира в нова представителна сграда с луксозни общи части, жива охрана, рецепция, видеонаблюдение и хидравличен асансьор. Жилището е разположено на 7-ми и 8-ми (последен) етаж и е със следното разпределение: 7-ми етаж: входно антре, просторна дневна с трапезарна част и кухненски бокс с всички необходими ел. уреди, родителска спалня със самостоятелна баня с тоалетна, втора спалня, баня с тоалетна, кабинет, складово помещение; 8-ми етаж: много светло помещение подходящо за кабинет, спалня, лятна кухня със санитарен възел и излаз към великолепна тераса 200 кв.м. с панорамна гледка на всички посоки.

Многостаен апартамент – Иван Вазов – 1 120 000 EUR

Особеното на имота, чиято площ е 560 кв.м е, че може да се използва или като жилище, или като офис, тъй като е разположен на 1-ви и 2-ри етаж от луксозна сграда построена 2010 г. и е със самостоятелен вход. Помещенията са представителни, светли и луксозни.

Пентхаус-многостаен – Лозенец - 1 705 000 EUR

Имотът се намира на 6-тия етаж в сграда в строеж. В разпределението е предвидено просторно входно антре, което прелива в дневна с големина от 70 кв.м и изложение в три географски посоки. Предвидени са още 3 спални с дрешници и бани, както и сервизно помещение. Оптималните пространства и притока на светлина са водещи в планирането на жилищата.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 28 гласа.

Свързани новини