Отидете към основна версия

3 729 14

Вицепрезидентът на САЩ спечели от имот (СНИМКИ)

  • камала харис-
  • вицепрезидент-
  • сащ-
  • сан франциско-
  • мезонет-
  • продажба

Камала Харис продаде къщата си в Сан Франциско

Новият вицепрезидент на САЩ – Камала Харис, реши да се раздели окончателно с мезонета си в Сан Франциско, след като идните години ще трябва да живее във Вашингтон. Въпреки пандемията, не беше необходимо много време, за да се намери купувач. Само две седмици след като имотът беше пуснат за продажба на пазара сделката е факт. Цената, на която е платил новият собственик, е 799 000 USD. Това е с над 60% повече спрямо цената, която Харис е платила при придобиването му през 2004 г.

За последните 17 години, Харис е инвестирала значителна сума за реновирането на жилището, което несъмнено е спомогнало за по-високата продажна цена. Мезонетът е с разгъната застроена площ от 99 кв.м и се намира на последните два етажа в луксозна сграда, разположена в близост до крайбрежието на ул. "Клара" в южния квартал "South of Market" на Сан Франциско. Харис го купува за 489 000 USD, малко след като е избрана за окръжен прокурор на града.

Първото ниво е просторно и в него са разположени кухнята, трапезарията и холът. Помещенията буквално са облени от слънчева светлина, благодарение на френските прозорци. Под голямото стълбище, отвеждащо към втория етаж, където са спалнята, банята и дрешника, има малка ниша, превърната в своеобразен офис.

Харис притежава още два имота - един във Вашингтон и един в Лос Анджелис.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини

  • На места имотите поевтиняват

    Според последния доклад на брокерската компания Compass Inc., средният размер на транзакция с жилищни имоти в Сан Франциско през юни е намалял с 3% в ...
    14.08.2022
    19 332
    18