Отидете към основна версия

1 125 0

Неправоспособен шофьор, предложил подкуп на полицаи, е с постоянно задържане

  • неправоспособен шофьор-
  • подкуп-
  • полицаи-
  • постоянно задържане

Апелативен съд-Пловдив потвърди взетата мярка „задържане под стража“ спрямо Георги Иванов, на 37 г. от Пловдив, обвинен за предлагане на подкуп на полицаи.

Апелативна прокуратура-Пловдив поддържаше искането за потвърждаването на мярката, взета от Окръжен съд-Пловдив.

До момента е установено, че на 19 ноември 2015 г. Георги Иванов шофирал лек автомобил, марка „Audi“ в район „Южен“ в Пловдив. Той бил спрян за проверка от двама полицейски служители. Иванов първоначално предложил да им даде сумата от 100 лева. След това извадил от джоба си пет банкноти от по 20 лева и ги поставил в документите, които предал за преглед на единия от полицаите. Иванов нямал свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство и е неправоспособен водач, сочат данните от извършеното разследване. На място е бил извършен оглед на местопроизшествието, установени са банкнотите. Полицаите веднага подали сигнал за действията на шофьора.

Георги Иванов е осъждан седем пъти – два пъти за кражби, веднъж за хулиганство, а останалите четири за престъпления по транспорта. Наказван е по административен ред за нарушаване на правилата за движение с 15 наказателни постановления и четири електронни фиша.

Определението на Апелативен съд-Пловдив е окончателно.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини