Отидете към основна версия

4 638 4

Кметът на Бистрица: Убийството на Антов е аматьорско

  • бистрица-
  • убийство-
  • николай гюров-
  • александър антов-
  • агресия

По всичко личи, че нямаме професионален подход, заяви кметът на Бистрица

Убийството на Александър Антов най-вероятно е от битов характер и не е извършено от професионалисти. Това заяви пред журналисти кметът на Бистрица Николай Гюров.

Факти.бг припомня, че вчера бе застрелян собственикът на модна къща „Агресия“ Александър Антов. Бизнесменът излязъл на разходка с кучето си и бил застрелян.

„Многократно сме се засичали, той се разхождаше сам. Спокоен човек. Не се е притеснявал по никакъв начин за личната си сигурност, не сме го виждали с охрана. Вероятно става въпрос за аматьорски подход, нещо от битов характер“, заяви Николай Гюров.

„Всичко сочи за аматьорски характер на престъплението, защото се намираме в една от най-охраняваните зони на територията на страната. Сигурността на квартала е безупречна“, каза още кметът на Бистрица.

Под ръководството на Софийска градска прокуратура (СГП) от СДВР на 09.01.2016 г. започна разследване за убийството на Александър Антонов в с. Бистрица, София.

Тялото е открито в 23:59 часа. Антонов е убит с огнестрелно оръжие, като са му били причинени две наранявания в областта на главата.

В хода на разследването се разпитват свидетели, извършени са огледи на местопрестъплението. Направено е претърсване и изземване. Назначени са съдебно–медицинска експертиза, биологична и балистична експертиза.  Разследването по случая продължава.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини