9 Януари, 2016 16:27 4 607 4

Кметът на Бистрица: Убийството на Антов е аматьорско

  • бистрица-
  • убийство-
  • николай гюров-
  • александър антов-
  • агресия

По всичко личи, че нямаме професионален подход, заяви кметът на Бистрица

Кметът на Бистрица: Убийството на Антов е аматьорско - 1

Убийството на Александър Антов най-вероятно е от битов характер и не е извършено от професионалисти. Това заяви пред журналисти кметът на Бистрица Николай Гюров.

Факти.бг припомня, че вчера бе застрелян собственикът на модна къща „Агресия“ Александър Антов. Бизнесменът излязъл на разходка с кучето си и бил застрелян.

„Многократно сме се засичали, той се разхождаше сам. Спокоен човек. Не се е притеснявал по никакъв начин за личната си сигурност, не сме го виждали с охрана. Вероятно става въпрос за аматьорски подход, нещо от битов характер“, заяви Николай Гюров.

„Всичко сочи за аматьорски характер на престъплението, защото се намираме в една от най-охраняваните зони на територията на страната. Сигурността на квартала е безупречна“, каза още кметът на Бистрица.

Под ръководството на Софийска градска прокуратура (СГП) от СДВР на 09.01.2016 г. започна разследване за убийството на Александър Антонов в с. Бистрица, София.

Тялото е открито в 23:59 часа. Антонов е убит с огнестрелно оръжие, като са му били причинени две наранявания в областта на главата.

В хода на разследването се разпитват свидетели, извършени са огледи на местопрестъплението. Направено е претърсване и изземване. Назначени са съдебно–медицинска експертиза, биологична и балистична експертиза.  Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ел Чапо

    0 0 Отговор
    Е.ати сигурната София, за два дена - две убийства.

    Коментиран от #2

  • 2 Шрапнел

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ел Чапо":

    Не си прав - убийствата са две за известните личности, иначе за останалите са много повече! Т.е. ти знаеш само за две, а реално за 48 часа са шест.

    А кметът е човек, който не знае какво говори! Аматьорско убийство, а явно обектът е бил следен, за да се проучат навиците му; бил е застрелян в главата; никой не е видял убийците... Кое му е аматьорското?!
  • 3 Румен Янев

    0 0 Отговор
    В тази държава да думнеш някой в главата си се приема като нормално и аматьорско ????В какъв свят живеем - въпроса ми е към оня дето дава пържоли на кучета !!!!
  • 4 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    аматьорско а-успял да го доближи въпреки кучето и при това с два куршума да го убие-егати аматьора ще е бил...смях -през сълзи -като няма правораздаване както трябва -хората аматьори си вършат сами работата.....