Last news in Fakti

9 Януари, 2016 11:41, обновена 9 Януари, 2016 18:50 22 344 34

Убит е собственикът на модна къща "Агресия"

  • агресия-
  • убийство-
  • александър антов

Около 19 часа бизнесменът Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал

Убит е собственикът на модна къща "Агресия" - 1

Убиха собственика на модна къща "Агресия" Александър Антов. Той е прострелян с два куршума в тила близо до дома му в столичния квартал Бистрица.

Снощи около 19 часа бизнесменът Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. 

В последните дни България се завъртя в спиралата на нагло показни престъпления. Докато ръководството на МВР се чуди от кой да измъкне дарения и кой служител да изгони, докато правителството брои квотите във ВСС, в София хора са разстрелвани, банкоматите- обирани. Настояваме за спешни мерки от страна на правителството за гарантиране на сигурността. Все пак не могат всички бълагарски граждани да се скрият по чужди посолства, нали?

Това заяви говорителят на БСП Атанас Мерджанов.

Малко по-късно животното се е прибрало само в дома си, което е накарало близките на Александър Антов да подадат сигнал в полицията.

Около 21 часа в петък вечер на тел. 112 бил подаден сигнал за изчезнал 63-годишен мъж, заявиха от пресцентъра на МВР за Факти.бг.

След проведени издирвателни дейности в близка гориста местност край Бистрица било открито тялото на изчезналия.Две огнестрелни рани са открити по тялото на собственика на „Агресия“.

В мащабното издирване са се включили и полицейски кучета, както и пожарникари, които осветявали района. 

Незабавно районът бил отцепен, а криминалисти извършили съответните процесуални действия. Работата по случая продължава. 

Това е вторият разстрел в София. Само преди ден в столичния квартал „Градина” беше разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов. Той е свързан с ВИС-2.

Бизнесът на Александър Антов е от средата на 90-те години от миналия ХХ в. Около името на бизнесмена няма скандали.

Търговската марка „Агресия” е наложена на пазара от вече 25 години,

като най-добрата при производството на мъжки официални облекла. През годините компанията установява трайно партньорство със световните централи за платове "Ermenegildo Zegna”, “Dormeuil”, “Scabal”, ”Carruti Lanificio”, “Loro Piana” и др.

През годините “Агресия груп” става единствен представител за България на световната марка платове “Scabal”.

„Агресия груп” е официален представител на дизайнера Рaлф Лорън с колекцията “Polo Ralph Louren”.

Компанията е обличала българските олимпйци. Освен това модна къща „Агресия“ бе отговорна и за облеклата на българските спортисти и на първите Европейски игри – проведени в Баку през миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    5 1 Отговор
    Б.Борисов и Цветанов ходеха на негови ревюта!Какво ли става в БГ?

    Коментиран от #19, #20

  • 2 Румен Янев

    5 1 Отговор
    Убийствата и въоръжените грабежи станаха ежедневие!!!Това поради стабилното и отговорно правителство ли се случва???

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Румен Янев":

    Въпроса ти е добър. Отговора мисля се нарича ДЕМОКРАТИЧНА АНАРХИЯ.
  • 4 Vasik Atanasova

    5 1 Отговор
    АГРЕСИЯТА Е ЛОШО НЕЩО
    В БЪЛГАРИЯ ИМА ГОЛЯМА МАФИЯ
    И КАК НЯМА ДА ИМА КАТО НИ УПРАВЛЯВАТ .........
    НЯМАМЕ АНАЛОГ В СВЕТА
  • 5 Иво Георгиев

    4 0 Отговор
    Още в първите дни на Новата 2016-та година, за кой ли път виждаме и се отвращаваме от тъмната страна на едно ''слънчево'' управление.
    Малко е да се каже, че това 2-ро показно убийство потресе всички нас - малкото останали нормални хора в България.
    Нещо повече, то разтърси като земетресение цялата държава, унищожи мита за спокойствието и сигурността, постигнати за двата мандата на ПОЖАРНИКАРЯ-СЛЪНЦЕ, стана повод за разкрития и коментари, вкл. от депутати, известни политици и общественици, в които изобилстваха думите мафия, бандитизъм, икономически интереси, изнудване, политически рекет и поръчки.
    Оправия няма да имав тази държава и това положението!
  • 6 Ще се бяга

    4 0 Отговор
    Трябва да се бяга от Чалганистан!
    Където има гладни хора там не става за живеене.
    В страната на бай Ганьо положението е много,много зле.
  • 7 иии

    4 0 Отговор
    Управляващите имат ли желание да ги спрат,като не можете, кажете да знаем какво да правим,че това вече не се търпи...
  • 8 ZZZZZZZZZ

    2 0 Отговор
    ръст не на икономиката,а на престъпността,какво да чакаме с тези женски министри оле мале
  • 9 пурко

    2 1 Отговор
    след 09.09.44г.е било анархия голема обесили са неколко шефове на банди и труповете са стояли в центъра на София до разлагане до там всичко немаме националисти в БГ.съжалявам всички политици.
  • 10 гн Хокинг

    1 0 Отговор
    Няма спор това е Конкуренция! убиеца е ясен!
  • 11 честно

    2 0 Отговор
    Това е следващата жертва с откраднат бизнес А и Живот Тези трагични събития са нормални за Демокрацията която докога ли ще търпим
  • 12 999

    4 0 Отговор
    Стара Българска поговорка "Рибата мирише от към главата" Престъпници политици престъпно общество.
  • 13 Plodviv

    3 0 Отговор
    Трябва някой нов Бенковски, Ботев, Левски... Някой, който да събуди тоя обезверен народ и да поведе... Защото тъпотията, дето толкова години я повтарят като мантра, че можели нещата да станат по мирен път, е абсолютна лъжа. Докато тук не стане същото, както в Полша през 1981 или в Чехословакия и Румъния през 1989, нищо няма да се промени. Защото Продажниците и Крадците, независимо дали шеф им е Б.Б., П.О., С.С. или някой друг, са различни сурати на едно и също нещо. И ще се променят, само когато осъзнаят, че сами могат да се окажат срещу дулата на пушките!

    Коментиран от #15

  • 14 мъжкар

    4 0 Отговор
    Така така такива "честни бизнесмени" така им се пада.Тая престъпна върхушка съставена от хора от бившата тоталитарна власт които се превърнаха в големи босове няма кво друго да се случи тия милиони само си сменят собствениците.Нама как хора които допреди 25 г работеха за по една чиновническа заплата изведнъж само за 20 г станаха супер милионери.Ако се замислим какво е бизнес ами бизнес е дейнсто която се основава на търсенето и предлагането.Тоест купуваш продаваш.Само че в нормалния слу,чай за да стартираш какъвто и да е бизнес трябват капитали.За хора които преди 25г са бачкали за една соц заплата от порядъка на 150лв на месец няма как да събереш капитал за стартиране на квото и да е а дори и да имаш някакъв дребен капитал по наследство той е достатъчен за отварянето само на едно мижаво павилионче.Елементарната логика води до извода че от едно мижаво павилионче за да станеш бизнесмен от такъв ранг и топ милионер ще ти трябват поне минимум 15 г дейност да развиваш докато се разрастнеш до такива размери.А тук в България всички ние виждаме един прецедент.Хора като тоя само за има няма 15г станаха милионери.И тук идва въпроса от къде такива капитали за такива големи фирми халета и хотели?Ами много просто уважаеми зрители от държавните капитали трупани в държавната хазна от труда на нашите майки бащи баби и дядовци.След разпадането на комунизма такива хорица тактично тихомълком ги прилапаха.Всички фирми в българия са на ей такива хора.За това ако някой си мисли че ще има някаква управия аз ще му кажа че няма да има защото народа със своето бездействие през годините ги остави да си правят каквото искат и сега вече те са силни.Няма какво да ги съжаляваме тия виждаме как през последния един месец българия е залята от вълна на грабежи убийства кражби на банкомати и т.н.И това ако е държава.........
  • 15 България

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Plodviv":

    За да го предадете ли бе?
  • 16 СССР

    2 0 Отговор
    Да наистина престъпността ескалира напоследък дано да няма невинни жертви.За никого не са хубави тези работи но за съжаление в такава държава живеем.
  • 17 abv

    0 0 Отговор
    Мафията си разчиства сметките и се преразрледелят територии.Държавата и медиите само констатират какво се е случило и кой е убит.
  • 18 Димо

    0 0 Отговор
    Голям праз, на кой ли му пука!

    Коментиран от #27, #28

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Паргов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    Не вервам Борисов и Цветанов да са ходили някога на модни ревюта !!

    Коментиран от #25

  • 21 lock

    0 0 Отговор
    както върви, в близко бъдеще ако не си убит, ще си убиец...
  • 22 малък бизнес

    0 0 Отговор
    до МЪЖКАРЯ ти до 300 години ли ще живееш? за да спестиш 100к.
    други хора имат ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ.
    за 5 години ако си умен можеш да не пишеш такива коментари
  • 23 909

    0 0 Отговор
    Такива като тоя не ги жалете крали , крали и са накрадоха ! Пране на комунистически пари !
  • 24 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Не е много ясно, защо в нашия живот се наложи думичката "бизнесмен". Какво точно означава? Безбожник, богохулник, бандит или благ, богоугоден,бабаит,безчовечен... Все търся нещо с буквата"Б"Вероятно " благодетел". Човек, който осигурява работа на много хора, плаща им редовно, плаща им доволно, всички го обичат .... и изведнъж 2 /два/ куршума в главата. Чудна работа. За двадесетина години колко много "бизнесмени" си намериха куршумите ! И още по-чудно е, че със цялата си властова мощ държавата, разполагаща със знаещи и можещи хора, добре платени държавни служители,не може да разкрие ясно и точно едно подобно убийство.Ако пък случайно се случи последното, купища адвокати,прокурори, съдии и прочие специалисти, намират начин да освободят извършителите.В чудна държава живеем......
  • 25 опсмопсус

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Паргов":

    Чакал и паргов потърсете в нета, а за супата, тя е ваша:
    http://slava.bg/news/28798.html
    http://hotnews.bg/img/2380/47981.html

  • 26 кххгг

    0 0 Отговор
    Бистрица е село, а не квартал!
  • 27 аааа

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Димо":

    пич , на тебе може да не ти пука , но този човек ми е кръстник.. не беше един от най-добрите хора , които съм познавал , но този човек ми е дал името , така че ш...ните коментари си ги дръж за себе си!
  • 28 1234

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Димо":

    До Димо: абе ти прост ли си бе..?!! Как може да коментираш така..Ако твой роднина го застрелят нема ли да ти пука...
  • 29 Бай Иван

    0 0 Отговор
    МАФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 30 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    ДЕМОКРАЦИЯ ,КОЙ НЕ СКА4А Е 4ЕРВЕН.Да ви е 4естита новата 2016г

    Коментиран от #33

  • 31 гост

    0 0 Отговор
    Нали знаете - руснаците са виновни!!!
  • 32 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    като дава ниски заплати на работниците си които вършат истинската работа -като всички бизнесмени у БГто така ще е -народа гладен ей
  • 33 Бай Тошо

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "БАЙ ГАН4О":

    Добре казано...
    Толкова е изгладнял народа от тая демокрация че няма сили да ходи та камо ли да скача
  • 34 Гого

    0 0 Отговор
    Мазния му син Стефан е виновен.
    Алчно к...ле със съмнителни контакти