Отидете към основна версия

18 Април, 2016 12:27, обновена 18 Април, 2016 12:27 5 536 4

Ресторантьор уби главния си готвач

  • ресторантьор-
  • уби-
  • готвач-
  • несебър

Двамата са били дългогодишни приятели

Собственик на един от най-известните ресторанти в Стария град на Несебър е застрелял възрастен мъж.

Киро Т. е застрелял със законно притежаван пистолет един от най-големите си приятели  - Кольо М. Жертвата е работил години наред като главен готвач в ресторанта на хотелския комплекс „Принц Кирил”, съобщи "БургасУтре".

Мъртвият също е местен човек. Двамата са били заедно през целия ден в ресторанта. Не е ясно какъв е мотивът за убийството, което е станало в автомобил.

Според запознати, до убийството се е стигнало след пиянски запой, съобщи БНР. По случая се води разследване. Извършва се оглед на местопроизшествието, разпити на свидетели и на очевидци.

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура –Бургас е започнало досъдебно производство по случая. До момента са извършени оглед и претърсвания на местопроизшествието.  Установено е, че смъртта е настъпила след употреба на огнестрелно оръжие. Задържани за срок от 24 часа са две лица, от които са иззети обтривки  за установяването на барутни частици. Установен е очевидец на престъплението, като предстои днес той да бъде разпитан, след което ще бъде уточнена правната квалификация на обвинението и то ще бъде повдигнато на извършителя, съобщиха от прокуратурата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини