18 Април, 2016 11:39, обновена 18 Април, 2016 12:43 5 520 4

Ресторантьор уби главния си готвач

  • ресторантьор-
  • уби-
  • готвач-
  • несебър

Двамата са били дългогодишни приятели

Собственик на един от най-известните ресторанти в Стария град на Несебър е застрелял възрастен мъж.

Киро Т. е застрелял със законно притежаван пистолет един от най-големите си приятели  - Кольо М. Жертвата е работил години наред като главен готвач в ресторанта на хотелския комплекс „Принц Кирил”, съобщи "БургасУтре".

Мъртвият също е местен човек. Двамата са били заедно през целия ден в ресторанта. Не е ясно какъв е мотивът за убийството, което е станало в автомобил.

Според запознати, до убийството се е стигнало след пиянски запой, съобщи БНР. По случая се води разследване. Извършва се оглед на местопроизшествието, разпити на свидетели и на очевидци.

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура –Бургас е започнало досъдебно производство по случая. До момента са извършени оглед и претърсвания на местопроизшествието.  Установено е, че смъртта е настъпила след употреба на огнестрелно оръжие. Задържани за срок от 24 часа са две лица, от които са иззети обтривки  за установяването на барутни частици. Установен е очевидец на престъплението, като предстои днес той да бъде разпитан, след което ще бъде уточнена правната квалификация на обвинението и то ще бъде повдигнато на извършителя, съобщиха от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да вай

    0 0 Отговор
    Охооо собственик на хотели и ресторанти -такива хора си имат депутати и министри в НС и няма как някой да ги осъди за каквото и да било в БГ, ако ще и да застреля Папата! На бас че е било нещастен случай или човека е починал от инфаркт в следствие уплахата, а не от куршума - вече ги видяхме такива случаи...
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Не мога да фана мистър давай, жена ти ли е грозна, че не се занимаваш с нея ами си тръгнал да пишеш глупости под статиите, тъп ли си, скучно ли ти е? Хората са казали: Като няма какво да кажеш по - добре си замълчи...
  • 3 коментар към статията

    0 0 Отговор
    Джебчийките от Варна, дето ги заснеха с цяло интервю и обясняваха как давали по 2000€ на дознател за унищожение на доказателствата не ги хванаха, а пък собственик на хотели, дето си застрелял готвача остана да осъдят - за такива хора няма писани закони. Тоя само в Китай може да го осъдят, защото там има неподкупни съдии и присъдата е на пллощада с превръзка на очите. И аз мисля, че ще изкарат готвача виновен, а собственика на хотелите се е защитавал!
  • 4 давай и гост

    0 0 Отговор
    Няма как да бъде казано по-добре.
    ако нормалне човек убие крадец-м...л веднага в затвора.
    котато представител на фауната на ББ убие човек в собственият си автомобил с ричното си оръжие просто се започва дознание.
    Напълно съм съгласен и с гост - на тия съдии им трябват 100 пръчки на голо на площада. само това оправя правосъдната ни система. евем ти и демокрация и равенство пред закона дет ни го докараха отвъдокеанските ни "приятели".