Отидете към основна версия

24 754 5

Убиха мъж от ъндърграунда

  • убиха-
  • мъж-
  • ъндърграунда-
  • зомба

Людмил, по прякор Зомба, е от ъндърграунда в Хасково, а преди време е бил в близкото обкръжение на Кръстьо Кръстев, по прякор Маймуната

35-годишен мъж от Хасково е бил убит с нож тази нощ, съобщиха от ОДМВР-Хасково. Мъжът е бил нападнат призори близо до парка зад театъра в града. Той е бил прободен с един удар в гърдите. Минути след това младият мъж, на име Людмил, е починал.

По информация на Haskovo.net Людмил, по прякор Зомба, е от ъндърграунда в града, преди време е бил в близкото обкръжение на Кръстьо Кръстев, по прякор Маймуната. 35-годишният мъж има едно дете, а жена му е бременна с второ.

Според неофициалната информация Зомба е бил цяла нощ в заведение в центъра на Хасково. Там се скарал с други двама мъже, които напуснали заведението. Малко по-късно го извикали навън с SMS и когато Людмил излязъл, го причакали и го наръгали с нож, след което избягали.

По непотвърдена информация, мъжът, нанесъл фаталния удар, се нарича Веско. Той все още не е открит и задържан.

Острието е засегнало кръвоносен съд и смъртта е настъпила за минути, е заключението на съдебния лекар д-р Христо Еленски, който е извършил аутопсия на трупа.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини