Отидете към основна версия

2 134 7

Запалиха трета кола на зам.-кмета на Лом

  • кола-
  • пожар-
  • зам.-кмет-
  • лом

Тази нощ е бил запален трети автомобил, собственост на семейството на заместник-кмета на Лом Валентин Евтимов, научи информационна агенция BulNews.bg. Преди седмица в крайдунавския град изгоряха други две коли на общинаря, като беше направен и опит да бъде запалена къщата на шефа на общинската фирма „Чистота“.

Тази нощ пламъците избухнали върху лекотоварен камион "Форд Транзит", който се използва от Светлин Евтимов. Той е брат на зам.-кмета на общината. Огънят бързо обхванал возилото и докато огнеборците дойдат, предната част с двигателя изгоряла. По случая е образувано досъдебно производство. Подпалвачите се издирват.

Припомняме, че в понеделник срещу вторник неизвестни пиромани запалиха други два автомобила – „Фолксваген Кади“ и „Ауди“, собственост на зам.-кмета по строителството и съпругата му. 24 часа по рано хвърлиха запалителна течност върху къщата на Валери Пишийски, който е шеф на сметосъбирането в общината. Тогава той заяви, че не е получавал заплахи и няма конфликт с никого.
Има връзка между трите палежа, твърдят криминалисти от Лом. Засега обаче липсват достатъчно следи и без помощта на пострадалите трудно могат да се открият извършителите и поръчителите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Огнена вендета в Ломско

    Неизвестни лица опожаряват къщи и автомобили на кметове, бизнесмени и общински съветници в Ломско, съобщи bTV. Полицията разследва случаите, но кон ...
    01.08.2017
    1 962
    2
  • Запалиха колите на зам.-кмета на Лом

    Пиромани са атакували с палежи шеф на общинска фирма и заместник-кмета на Лом, съобщава BulNews.bg. Тази нощ са горели двата автомобила на зам.-кмета ...
    18.07.2017
    2 332
    1