Отидете към основна версия

9 849 13

Родният ъндърграунд се сдоби с наркобос-джендър

  • наркобос-
  • джендър-
  • румен дахлев

Българският ъндърграунд е в крак със световните лайфстайл тенденции. Роден бос, за който се твърди, че е един от сериозните фактори в трафика и продажбата на хероин и кокаин, е джендър по съзнание, призвание и поведение, пише HotArena.

Става въпрос за малко популярния за широката публика Румен Дахлев.

Той е родом от Поморие, а прякорът му е Черния принц. Идва от ромската му жилка. Миналата година в медиите излезнаха публикации, че помориецът е един от сериозните фигури в бизнеса с дрога. В ГДБОП имало информация, че той търгува със сериозни количества хероин и кокаин. Хероинът се взимал от Турция и изнасял за Холандия. Там на бартер Дахлев взимал кокаин.

Част от белия прах се продавал в Западна Европа, а друга влизала в България за вътрешния пазар. След постъпването на данните срещу актуалния играч срещу него е започнала проверка. Силно интересен факт лъснал в тази проверка.

Оказало се, че Дахлев имал много палав живот. Той се обличал и гримирал като жена. В този вид канил в тайна квартира в столичния квартал "Лозенец" на ул. "Плана Планина" ученици от мъжки пол. Да се забавляват.

Румен Дахлев сам споделял на приятели, че от доста години се чувствал некомфортно в тялото си. Мъжките белези се бунтували от нежното самоосъзнаване за себе си. Такъв дискомфорт може по принцип да бъде решен с операция за смяна на пола, но не е ясно дали той ще се реши на такава стъпка.

Дахлев се хвалил пред учениците с големия си автопарк. Той се оценявал за над половин милион лева. Любимият му цвят на коли явно е син. Две от неговите беемвета са с цвета на морето. Става въпрос за спортно и супер скъпо „БМВ М6” и Х5” от същата марка със спортен М пакет. Тях дори си ги беше качил публично във Фейсбук.

Всичките му автомобили са с немски номера, за да си спести данъци в България. До преди години Дахлев е имал връзка със застаряващата фолкпевица Лия, но се е разделил с нея, за да се прехвърли на ученическа вълна.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини