Отидете към основна версия

5 811 23

Бащата на Медарова: Работи като танцьорка, за да учи!

  • габриела медарова-
  • танцьорка-
  • пловдив-
  • пияна

Вчера Районният съд в Пловдив пусна дъщеря му под парична гаранция от 20 000 лева

Снимка: Plovdiv24

Бащата на младата Габриела Медарова, потрошила пияна 10 автомобила в Пловдив, даде емоционален коментар в социалната мрежа Facebook след вчерашното ѝ дело в районния съд. Публикуваме го без редакторска намеса.

"Не я оправдаваме за постъпката в никакъв случай ! Тя трябва да си понесе заслуженото наказание! Но само ние знаем какво се е случило с нея... Знаем защо работи тази работа - не за удоволствие, а за да помага за учението си! Всички знаем как се намира работа, когато си студент и какви са заплатите. Защо я третират като рецидивист, като престъпник, като убиец ????? Тя няма досега грешна стъпка! Защо всички медии хвърлят помия, без да я познават и без да са събрали информация за нея и карат глупаците да пишат коментари, от които да настръхнеш???

Ако пиша, че ще платя всички щети на всички счупени коли, каква ще бъде разликата??? Станало ли е нещо непоправимо??? Защо трябва да се погубва живота на 2- годишно момиче, което е рухнало от всичко случило се? Въпросите са много! Лошото стечение на обстоятелствата, много катастрофи с жертви, хората са настръхнали, всеки гледа да си върже гащите, като я направи изкупителна жертва! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!"...

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини