Last news in Fakti

13 Май, 2018 10:18 19 678 60

Танцьорката, потрошила 10 коли, разби носа на студентка

  • габриела медарова-
  • побой-
  • студентка

Момичето празнувало 21-вия си рожден ден, никога преди не е срещало хулиганката Габриела

Съжалявам, виновна съм. Искам да бъда при родителите си. Да продължа образованието си. Това е един урок за мен! С тези думи преди по-малко от месец 21-годишната Габриела Медарова, която пияна и дрогирана потроши 10 коли в комплекс Оазис, умилостиви Апелативния съд в Пловдив. Тя се разплака, обеща да ходи на психиатър да се поправи и да промени живота си. И съдиите й повярваха.

Оказва се обаче, че изобщо не си е научила урока, сълзите й са били крокодилски, а поведението й - напълно лицемерно. Защото миналата нощ тя е разбила носа на студентка в пловдивски нощен клуб. Момичето потърси TrafficNews.bg, за да разкаже за преживяния кошмар.

На 9 май вечерта Катя Андреева празнувала 21-вия си рожден ден с приятели, като компанията се забавлявала чудесно. Вдигали наздравици с шампанско, правили си снимки с балони, танцували.
Малко преди 3 часа рожденичката и нейна приятелка отишли до тоалетна. Другото момиче влязло в една кабинките, а Катя останала отвън да я изчака. Вратата на съседна кабинка се отворила, от нея излезли момче и момиче, които очевидно били заедно вътре и последното нещо, което Катя видяла, е една ръка с татуировки, която се насочва към лицето й.

Падайки, чула, че момчето казва "Ти полудя ли? Защо го направи?". "Свестих се след секунди - лежах на пода, от носа ми шуртеше кръв. Опитах се да се изправя, момче и момиче се опитваха да ми помогнат. Момчето ме накара да си държа главата назад, за да спре кръвта". След минута пристигнали служители на охраната, които й помогнали и я сложили да легне. Междувременно охранителите открили нападателката, която се оказала скандалната танцьорка Габриела. Те я задържали, докато дойде полиция.

На място пристигнали линейка и патрул на Второ районно. "Качиха ме в линейката, бях цялата в кръв, не можех да дишам. Откараха ме в Хирургиите на "Пещерско шосе", където лекарите ме прегледаха и направиха дезинфекция. След това отидохме във Второ РПУ", спомня си Катя.
Там вече били отведени Габриела, гаджето й Пачо и още двама младежи, които били на тяхното сепаре. "Габриела се опита да излъже, че ме е ударила, без да иска с вратата. Започна да плаче и да се извинява пред полицаите. Но момчето и момичето от тоалетните разказаха какво се случило. Аз не познавам Габриела. Никога преди не съм я виждала, нито съм разговаряла с нея. Единствено съм чела за нея в медиите при предишния инцидент. Няма абсолютно никаква причина да ме удря", разказа Андреева пред TrafficNews.bg.

"Не знам какъв е проблемът на това момиче, но тази агресия, която проявява, е опасна както за околните, така и за нея. Когато са полицаите са я извеждали от клуба, тя е заплашила приятелката ми, че ще разбие и нейния нос", разказва момичето. Докато чакали за разпит в районното, гаджето на Габриела - Пачо, се държал агресивно и прекарал пръст през гърлото си, разказва приятелят на Катя - Веселин.

Освен това той и приятелите му ги причакали пред Второ РПУ, но полицаите ги извикали вътре, а в това време Катя и гаджето й си хванали такси.
"В началото се страхувах и не знаях какво да правя, но като премислих нещата, реших, че това момиче трябва да бъде спряно, защото някой може да пострада много по-сериозно. Пуснала съм жалба, извадила съм медицинско, в понеделник ми предстои среща с адвокат. Ще се боря докрай" категорична е Андреева. Два дни след екшъна тя все още е в шок от случилото се, а заради травмата на носа, диша трудно, заради отоците. "Следващите дни лицето ми ще посинее и сигурно няма да мога да ходя на работа, защото работя с хора.

Благодарна съм на момчетата от охраната на клуба, които веднага ми сложиха лед, защото иначе пораженията щяха да са много по-жестоки" казва момичето.
Катя е студентка, втори курс, специалност "Предучилищна педагогика". Учи и работи едновременно, за да не бъде в тежест на семейството си. "Не излизам много и не съм попадала в подобна ситуация. Със сигурност ще запомня 21-я си рожден ден" казва тя.
Срещу Габриела има повдигнати три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години лишаване от свобода. На 15 април около 6 часа сутринта, тя била зад волана на джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“.

Установено е, че преди да се качи на моторното превозно средство обвиняемата употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана. При движение по ул. „Македония“ , тя загубила управление върху автомобила и причинила щети на други паркирани 10 коли пред комплекс "Оазис". След това изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си.

След извършена проверка с техническо средство „Алкотест Дрегер“ било установено наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и наличие на употребени наркотични вещества – марихуана.
Към този момент Габриела не е арестувана, макар че очевидно е нарушила гаранцията си. Как ще процедират властите, ще разберем в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    333 1 Отговор
    Малката пача да заминава в сливенския за 5 години, да се успокои там
  • 2 диди

    229 2 Отговор
    И кво правим сега?Баща и е същия келеш във предачната фабрика до Пловдив се прави на велик пред горките жени.Голям началник няма що.

    Коментиран от #6

  • 3 Гост

    221 1 Отговор
    Е такива грозотии си избиват комплекса за малоценност с подобно прояви.Дано да да я затворят в сливен.
  • 4 таткото

    152 0 Отговор
    И той темерут в фирма Сафил се прави на шеф за сметка на обикновените хора.
  • 5 явно

    131 0 Отговор
    Тази гражданка не подлежи на поправка ама съдиите са и повярвали явно са имали добро сърце
  • 6 гост

    59 2 Отговор

    До коментар #2 от "диди":

    Да набиете баща и?
  • 7 112

    84 2 Отговор
    От ляво е толкова грозн урод, а от дясно е толкова симпатично момиче.
  • 8 Хойо

    80 0 Отговор
    Винаги грозни хора ще направят такива неща.Винаги от грозен човек ще очакваш агресия.
  • 9 Шпек народен

    122 0 Отговор
    Бързо в панделата. Там и е мястото. Тя е опасна за обществото и за себеси. Бие, проши, заплашва. Защо трябва да бъде търпяна? В затвора и е мястото. Този път се надявам да я вкарат.

    Коментиран от #11

  • 10 Ристе

    109 1 Отговор
    Простотията, чалгата и робството си казват тежката дума.
  • 11 диди

    69 1 Отговор

    До коментар #9 от "Шпек народен":

    Таткото пак ще се появи по медиите да каже че тя трябва да учи.Все пак е баща длъжен е да го направи.

    Коментиран от #13

  • 12 Иван

    111 0 Отговор
    Татуирания вампир без грим направо плаши.. Не стига това ами и нагла , пък и биячка. Рано или късно ще си го намери ..
  • 13 Шпек народен

    93 1 Отговор

    До коментар #11 от "диди":

    Къде да учи? По кръчмите? Това е пропаднала жена още от сега. Пие алкохол, явно се и дрогира, мизерна история
  • 14 Насо

    89 0 Отговор
    Ако това е вярно просто не знам какво да кажа. Младо момиче кара пиана и друсана ,в съда плаче, моли се ,извинява се и какво едно голямо нищо. Сега вече заслужава законът да се стовари с цялата си строгост. Дават им по 2-3 г. изпитателен тя не изкара и месец. Може след месец и да убие някои. Трябва да се вземат сериозни мерки. Защото ако това е бъдещето на България сме го закъсали яко. Срамота млодо момиче.

    Коментиран от #17

  • 15 АнтиДемократоид

    89 5 Отговор
    Как искам комунистите пак да се върнат на власт, поне за десетина години ... но не корнелии разни, а онези, оригиналните, от времето на тоталитаризма и бай Тошо!
    Тогава, за такива пачаври и прочие измет, имаше лагери, тормоз и смърт, а не лицемерно съдийстване и разбиране на психиката им

    Коментиран от #33

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Stefko88

    52 1 Отговор

    До коментар #14 от "Насо":

    Население ти не разбра ли , че само наивни глупаци като мен и теб имат съвест, плащат данъци, ценностна система, спазват законите.... Тук колкото си по-прост толкова , толкова по- добре ще ти върви живота. Ганьовщината Наско , ганьовщината.... Това е закона. За наглите ганьовци закон няма.
  • 18 месара

    56 1 Отговор
    сега ше падне отново едно риване в съда, тати пак ше трябва да обяснява колко добро и порядъчно му е детето.......
  • 19 гост

    57 0 Отговор
    там добре щея успокоят загорелите циганки
  • 20 в държавата на беззаконието

    90 0 Отговор
    Мършата си е мърша и такава, ще си остане !
    Питам съда, ЗАЩО я пуснахте и ЗАЩО намалихте гаранцията !?!?!?
    Ето, че не мина и месец и пак извърши престъпление !!!! Дали пак не е била яко надрусана а ???
    Тази заедно с оная убийца Лерца ги пратете заедно в Сливенския и да изгният там докато си мерят, коя е по нагла !!!
    За сетен път се убеждавам, че в България няма адекватна съдебна система !!! Това най-меко казано, че иначе пък са много обидчиви на "професионализъм" !
    Айде сега тази затворете я за постоянно понеже видимо е рецидивистка и вземете приберете и ония боклук сводника й за заплахи покажете, поне се опитайте да покажете, че малко от малко има някаква законност !
  • 21 Plovdiv

    37 0 Отговор
    Да платиш на някой да я простреля в гръцмуля, после цял живот да яде през корема!
  • 22 Чичо

    80 1 Отговор
    Добре де, тая пловдивска проститутка няма ли кой, най-сетне да я вкара там, където и е мястото! И да не забравят сутеньора и Пачо!
  • 23 Тая ще я бия като мъж

    49 0 Отговор
    Карабатак пробит наркоманска измет смърт за вас
  • 24 фенка

    4 19 Отговор
    ПЕЕТЯЯ ПРЕЗИДЕНТ ПЕЕТЯЯ ПРЕЗИИДЕНТ !!!!!!!
  • 25 Распутин

    57 0 Отговор
    Айде, малката проститутка - в кауша!
  • 26 гост13

    41 0 Отговор
    Нека отворят пак лагера в с. Скравена до гр. Ботевград за такива малоумни като нея. Ще се напълни кариерата. Може да крайност, но това заслужава щом не иска да спазва правилата.
  • 27 Леката жена е гладната

    37 0 Отговор
    Да я пратят у затвора да я ... само това ще я оправи.
  • 28 Шампиона

    39 3 Отговор
    Децата на демокрацията..
  • 29 ИЦО

    34 0 Отговор
    Трябва да се наредят всичките съдии и съдиики на един дувар и с калашника на автоматичен режим.Гаранция давам,че следващите съдии ще имат едно на ум.
  • 30 The TRAPPER

    45 0 Отговор
    Тия съдии какво чакат - да убие някой ли ? Ако беше ударила моята дъщеря щях да й направя колумбийска вратовръзка.
  • 31 Тост

    29 0 Отговор
    Изпод. Като я видя ще и избия зъбите.
  • 32 vasik atanasova

    34 0 Отговор
    била е накълвана от там е и агресията
  • 33 vasik atanasova

    25 6 Отговор

    До коментар #15 от "АнтиДемократоид":

    и аз искам приятелю но то няма как да стане
    няма
    просто тогава сме живеели в Рая без да го осъзнаваме
  • 34 юрист

    46 2 Отговор
    Препоръчвам на пострадалата девойка незабавно да си наеме свестен адвокат и да съди извършителката на деянието до дупка! Колегата да прецени каква сума ще иска за обезщетение, но да включи в нея и всички разходи по лечението на счупеният нос- особено, ако се налага ринопластика на жертвата. Съвет към пострадалото лице- сега е моментът да действате максимално бързо , затова- послушайте съвета ми и си защитете правата в съдебно производство. Ще са Ви нужни всички документи от лекарите. Пожелавам бързина на процеса и пълен успех на него!

    Коментиран от #35

  • 35 Цуро

    4 35 Отговор

    До коментар #34 от "юрист":

    Ти си КУКУ
  • 36 АЛОООООО

    40 0 Отговор
    Какво още трябва да се случи за да е вкарат в затвора?????ПРОКУРАТУРАТА спи ли???
  • 37 Комбина

    39 0 Отговор
    Боклука като му видиш физиономията го разпознаваш от километри. Утайката на обществото сега е отгоре и това ни убива като нация.
  • 38 bai fus

    29 0 Отговор
    Не се заблуждавайте, хора! Това "нищо" в затвора ще стане още по-голям боклук. И там ще го обгрижват с нашите пари. Единственото решение се казва ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД. Зачислява и се една мотика с простичката задача да окопае всички дървета от Пловдив до Асеновград. И това за два дни, примерно... Тъкмо да се знае точният им брой... И след това- агресия ли?

    Коментиран от #41, #42

  • 39 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    24 1 Отговор
    Тази не подлежи на промяна ...според мен наи удачното е една година да и се изрежда които иска безплатно а след това донор за органи

    Коментиран от #56

  • 40 ЕДИ КОЙ СИ

    21 0 Отговор
    САМО Е***Н НАВСЯКЪДЕ И КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ.....БЕЛКИМ КАНДИСА.....И МИРЯСА...
  • 41 Hmm

    19 1 Отговор

    До коментар #38 от "bai fus":

    А, не, тя като е такава агресивна може да се развърти с мотиката и да утрепе някого...
  • 42 гост

    9 0 Отговор

    До коментар #38 от "bai fus":

    Ще трябва да се заеме кмета на северен
  • 43 !?!?!?

    20 1 Отговор
    Ами според мен ако беше ударила някой от мойто семейство бих и върнал ослугата удвоена а на приятелчетата й ако искат да ме прбият да дойдат чакам ги с двуцевката или с ловен снаипер с 34 калибър. Такива хора който не могат да се контролират пък камоли да използват наркотик и промил 1.38 просто в затвора или с глоба която тате трудно ще плати колкото на да се прави на пича който по цял ден си кара москвича. 😡😕
  • 44 бончо гончев

    17 0 Отговор
    Нека питаме бащата, който е голям шеф във предачницата, какво може да се направи по случая.
  • 45 ПАСАТОРА

    17 1 Отговор
    Тва татуираното чудовище я пуснете само да месец в Пловдивския затвор.Ще излезе по-мека от памук
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 PlimP

    24 0 Отговор
    ся чакаме олигофреничните й родители пак да излезнат и да разкажт, колко добричка и послушна била малката тъпа проститутка
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Аман от селяни

    21 0 Отговор
    ТИЯ ИЗРОДИ НЯМА ЛИ ПОЛИЦИЯ ДА ГИ ПРЕБЕРЕ, ПРОКУРАТУРА ДА ГИ ОБВИНИ, СЪД ДА ГИ ОСЪДИ!!!
  • 50 Public Owner Sofia skin head 88

    17 0 Отговор
    Абе тая се оказа голям джендър. Обявявам конкурс за първо място по феминизъм и социално разлагане между нея и Лерца(джендърката, дето прегази полицая)

    Дотук Лерца води 5 на 3. Ето класацията и точките:

    Лерца: 1. Гази полицаи защото бързала да пазарува в МЕТРО и слуша силно мозика. 2. Пускат я от ареста и кара без книжка като лъже, че не знаела, че няма книжка. 3. Качва снимки във фейса как седи умихната зад волана на спортно кабрио. 4. Развратничи с непознат мъж в супермаркет. 5. Развратничи в чалготека и се снима усмихната дни преди делото за убитият полицаи. ОБЩО 5 ТОЧКИ.

    Медарова: 1. Кара пияна и друсана и троши коли наред. 2. Продължава да развратничи и друса и пие по чалготеките, въпреки, че обеща че ще кротне ако я пуснат от ареста. 3. Разбива носа на непознато момиче без видима причина. ОБЩО 3 ТОЧКИ.
  • 51 КАЗАНОВА

    22 0 Отговор
    СЪЛЗИТЕ НЕ СА КРОКОДИЛСКИ А КУРВЕНСКИ
  • 52 Гост

    16 0 Отговор
    Боклуко си е боклук до край.
  • 53 Plovdiv

    16 1 Отговор
    Oткога започнаха да наричат проститутките "танцьорки"?!
  • 54 Баи Тошо

    8 1 Отговор
    Този урод в белене ,и цял ден да чука камъни да и доиде акъла и на електрическия стол такива изроди .
  • 55 Зомбайо

    12 1 Отговор
    КАКВА ТАНЦЬОРКА БЕ ДАМИ И ГОСПОДА ??? ТОЗИ УПАДЪК НА ОБЩЕСТВОТО Е ДОЛНА МРЪСНА МЪРША-ПРОСТИТУТКА. СТИГА ЗАМАЗВАЙТЕ ОЧИТЕ НА ХОРАТА С ТАКИВА ЛАСКАТЕЛНИ ЗАГЛАВИЯ !!!!!
    ЦЕЛИЯ ГРАД Я ЗНАЕ ТАЯ УТРЕПКА КОЛКО ПАРИ СТРУВА !!!
  • 56 Зомбайо

    6 1 Отговор

    До коментар #39 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    За Изреждането съм съгласен на 100% , не вярвам обаче някой да вземе орган от такъв БОКЛУК , ДАЖЕ И ДА МУ СЕ НАЛАГА ДА МРЕ :) :) :)
  • 57 ИВАН

    2 0 Отговор
    Габриела и Катя - две имена на девойки ... за съжаление, колкото и порочно да е това момиче - Габриела, затвора няма да му помогне, няма да го върне към добро - такова е цялото ни общество ...
  • 58 Афганец

    4 1 Отговор
    Катя Андреева, ти татко нямаш ли си бе, мила ?
    Аз ако ти бях татко, на живо щях да ги одера и да ги изкормя тия гнусни цървули, да им изкарам с голи ръце карантийте през задниците, и да им ги увия около вратовете.

    Пачо, Тачо, мърлата - за животни, животинска съдба !
  • 59 СссереМ

    2 7 Отговор
    Не вярвам в тая история ,вижда ми се опит да скубят кинти от момичето,а и оная като я гледах сутринта по бтв се скъса от престуване и надуване,нямаше и драскотина.
  • 60 Гост

    1 0 Отговор
    На тая що не и го сложат вече от три ката!