Last news in Fakti

19 Април, 2018 11:25 11 374 4

Габриела Медарова пила водка, пушила марихуана, накарала майка си да я покрие

  • габриела медарова-
  • пловдив-
  • пияна-
  • танцьорка

21-годишната "героиня" успяла да нанесе щети за около 40 000 лева

Габриела Медарова пила водка, пушила марихуана, накарала майка си да я покрие - 1

Щетите по автомобилите от среднощното меле пред "Оазис 4" в Пловдив са за над 40 000 лева.

В момента Районният съд в Пловдив разглежда в зала №3 искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“, предаде Plovdiv24.

В съдебната зала стана ясно, че младата жена е пила водка още по време на работа преди катастрофата, после опитала да излъже, че е пушила марихуана за успокоение след ПТП-то. Накарала майка си да дойде на място и да каже, че тя е шофирала, жената обаче отказала са лъжесвидетелства.

Адвокатът на Медарова я защити, че досегашните ѝ провинения на пътя не са тежки, а случаят се води от общественото мнение.

Габриела Медарова е привлечена като обвиняема за три престъпления - за това, че управлявала моторно превозно средство след употреба на алкохол, както и на наркотични вещества и за причиняване по непредпазливост на значителни имуществени вреди при управление на моторно превозно средство – престъпления по чл. 343б ал. 1, чл. 343б ал. 3 и по чл. 343 ал. 1 буква А във връзка с чл. 342 ал. 1 от Наказателния кодекс. В хода на разследването е установено, че на 15 април 2018 г., в Пловдив, около 6 часа сутринта, обвиняемата Габриела управлявала джип BMW X5, по улица "Македония“. Обвиняемата е правоспособен водач на моторно превозно средство, със стаж две години.

Установено е, че преди да се качи на моторното превозно средство, обвиняемата употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана. При движение по ул. "Македония“ в Пловдив, тя загубила управление върху автомобила и причинила щети на други паркирани 10 моторни превозни средства, след което изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си. След извършена проверка с техническо средство "Алкотест Дрегер“ било установено наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта ѝ, както и наличие на употребени наркотични вещества – марихуана.

С постановление на наблюдаващия прокурор, от 16 април 2018 г., обвиняемата Габриела М. е задържана за срок от 72 часа. По делото e извършен оглед на местопроизшествие и продължават действията по разследването с разпити на свидетели, назначаване на автотехническа експертиза и др. За престъпленията по чл. 343б ал. 1 и ал. 3 от НК се предвижда наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, както и глоби, а за престъплението по чл.343 ал.1 буква А от НК наказанието е лишаване от свобода до 1 година или пробация. Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пфуууу

    38 0 Отговор
    А нервите и времето по разправиите на собствениците на колите, кой ще ги плати и овъзмезди ????
    Да си я осъждат ефективно, да си плаща щетите и да си носи последствията !
    Направо съм потресен от опитите на адвокати и медии да предизвикат съчувствие към тая !?!? Другия път, като мине някоя такава с джип покрай вас, светка ви с фарове и ви размха среден пръст проявете съчувсвие не се ядосвайте. Очаквам призиви и телефон за СМС дарения в помощ на горката труженичка !
  • 2 месара

    26 0 Отговор
    спокойноооо, кифлата чупи, кифларо плаща, а некой мазен чичко дебелак с дебел портфейл, ше плати да няма ефективна присъда. за благодарност кифлата ше му танцува на пилона, и ше му свири на кавала! кифларо я обича и няма да има нищо против, та тя е всичко за него!!!
  • 3 Путкин

    7 6 Отговор
    Надо расстрелят! Слава Путлера!
  • 4 пловдивчанин

    13 1 Отговор
    А загрижените за душевните ѝ терзания и ревовете родители на доброто дете ще съберат ли веднага пари и за компенсация на собствениците на разбитите коли?!
    Важно е да се знае кога хората с разбитите коли ще си получат парите!!!
    Какво ни интересува, че между разбитите коли е бил и нейния джип, ако изобщо е неин, а не е на гаджето й Пламен Николов - това да не би да я оправдава?!
    Ядосана била лиглата на управителя на заведението, не й били платил видиш ли - ами, защо неговата кола не е блъснала, ами на още десет човека, които не са ѝ причинили на нея "ядовете"?!
    Що за идиотия да се оправдават разни кифли с нервните си разстройства, и да си го изкарват на хората, които имат само това нещастие - да живеят с нея в един комплекс?!
    Какви са тия лигли и парцалетки, бе, хора, откъде се навъдиха такива безумни, лъжливи, безсмислени и нахални?!
    Какво ли питам, след като родителите ѝ заявяват, че е "добро дете", което не пие и не се дрогира, а е хваната пияна и с наркотици в кръвта, според тях, това нещо не се брои, така ли?! Да ѝ благодарят сега съседите, че никого не е убила още! Идиотска държава с идиотско правосъдие - рай за нагли сводници и проститутки с джипове!!!