Last news in Fakti

20 Април, 2018 10:57 5 800 23

Бащата на Медарова: Работи като танцьорка, за да учи!

  • габриела медарова-
  • танцьорка-
  • пловдив-
  • пияна

Вчера Районният съд в Пловдив пусна дъщеря му под парична гаранция от 20 000 лева

Бащата на Медарова: Работи като танцьорка, за да учи! - 1
Снимка: Plovdiv24

Бащата на младата Габриела Медарова, потрошила пияна 10 автомобила в Пловдив, даде емоционален коментар в социалната мрежа Facebook след вчерашното ѝ дело в районния съд. Публикуваме го без редакторска намеса.

"Не я оправдаваме за постъпката в никакъв случай ! Тя трябва да си понесе заслуженото наказание! Но само ние знаем какво се е случило с нея... Знаем защо работи тази работа - не за удоволствие, а за да помага за учението си! Всички знаем как се намира работа, когато си студент и какви са заплатите. Защо я третират като рецидивист, като престъпник, като убиец ????? Тя няма досега грешна стъпка! Защо всички медии хвърлят помия, без да я познават и без да са събрали информация за нея и карат глупаците да пишат коментари, от които да настръхнеш???

Ако пиша, че ще платя всички щети на всички счупени коли, каква ще бъде разликата??? Станало ли е нещо непоправимо??? Защо трябва да се погубва живота на 2- годишно момиче, което е рухнало от всичко случило се? Въпросите са много! Лошото стечение на обстоятелствата, много катастрофи с жертви, хората са настръхнали, всеки гледа да си върже гащите, като я направи изкупителна жертва! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!"...


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    26 2 Отговор
    Е! Наистина! Постъпката и като на 2-годишно момиче!:) На което са дали да управлява автомобил!:) Що да не и простят!:)
  • 2 Валя

    53 3 Отговор
    Можеше и да стане, господине! Дъщеря Ви прилича на 40 годишна лелка от дрогата и алкохола! Защо я поощрявате да ги употребява?!
  • 3 юрист

    53 1 Отговор
    “....Публикувано във факти.бг: Знаем защо работи тази работа - не за удоволствие, а за да помага за учението си! Всички знаем как се намира работа, когато си студент и какви са заплатите...“ Нищо не знаете! Можеше да работи като продавачка в магазин например- какво се правите на недоразбрали! А какво бихте казали, ако напр. дъщеря ви трябваше да си търси работа и да работи като студентка по време на хиперинфлацията в България- през 1996-1998 г., а? Тогава тя на секундата щеше да стане мутреса, за да “си помага финансово за следването“, нали? Е- имам новина за вас- дъщеря ви работи непочтена работа, характерна със съмнителен морал и това е голата истина. Освен това, тя е употребила наркотик- дори и лек. значи- като не й платят, и тя е става камикадзе, готово да убива хора - това ли е моралът на дъщеря ви?
  • 4 гост

    59 1 Отговор
    Аз като бях студент работех, за да си плащам обучението и издръжката и за друго не оставаха. Явно тя е много способна щом кара джип за 30 бона. Подсъдимото е употребата на алкохол и наркотици, драги татко, не е катастрофата и щетите. Утре ще си тръгне към зазоряване и ще сгази някоя майка с дете тръгнали за градина. И пак ли ще се оправдава, че тя трябвала да работи като лека жена.
  • 5 Гошката

    34 1 Отговор
    Честно да си призная, предишните дни като я гледах на снимките се възбудих. Не че е някаква неземна красавица, ами някак си с нейното мръснишко излъчване (иззлъчване на кучка която би задоволила всичките ти фантазии) ме провокира. А пък вчера като я дадоха в съда - ужас. С нос нещо средно между едногърба камила и камби, и една такава подпухнала...

    Коментиран от #16

  • 6 на тати коладжийката

    42 1 Отговор
    Леле щом тоя вика "няма такава държава", където пияната му дрогирана дъщеря потроши 10 коли, какво да говорим!?!?
    Без коментар !!!
    Е точно заради това дъщеря му трябва да понесе всички последствия за назидание и на останалите, защото, ако това не се случи утре друга ковра или батка, ще отнесе 10 коли, но с хора в тях !
  • 7 Анонимен

    42 0 Отговор
    Прав е човекът че няма. В другите държави нямаше да излезе под гаранция.
  • 8 Zax

    29 1 Отговор
    Вееерно ли бе ? Егати как не се сетих че е за да учи. И аз бих карал БМВ Х6 докато се връщам от работа, на която ходя "за да уча".
  • 9 Чичо

    37 0 Отговор
    И аз съм баща, и аз имам дъщеря, и моята дъщеря работеше по време на следването си, ама не се връткаше на пилон и на правеше свирки на чичко-паричко, че да се обзаведе с джип. Та ако бях на мястото на тоя щях да потъна в земята от срам и да не смея да се покажа дори и пред комшиите, а камо ли да рева по форумите! В едно е прав - няма такава държава! Ако имаше държава, тоя наркоманизиран миндил трябваше вече да лъска наровете н Сливенския!
  • 10 юрист

    23 0 Отговор
    Също така- след като дъщеря му може да танцува, защо не е преподавала напр. народни или модерни танци, ами танцува в нощен бар на пилон, м? И от преподаване на народни или модерни танци в училищата се изкарват пари, освен това е почасова заетост- около 2 часа, в извънработно време....
  • 11 ......

    25 0 Отговор
    Да, наистина няма такава държава - в нея младо момиче, друсане и пияно, изпотрошва десетина автомобила. Дотук добре, късмет...щото, ако беше убила 5-10 човека в това си състояние, тогава какво правим? Да, наистина няма такава държава.
  • 12 нина

    22 0 Отговор
    ХАХХАХАХХА Вие,сериозно ли ??!!!! На всеки адекватен човек, му е ясно какви жени танцуват по заведенията..от-до ...Без достойнство и самоуважение !!! Потресена съм от манталитета на родителите й. Ясно е,защо това момиче е станало утайка,щом за баща й е нормално,дъщеря му да се "труди" по този начин... Да беше станала продавачка някъде,а не да танцува полу гола,на половин София.А за наркотиците и алкохола ?? Не знам защо само в България се смята,че да си танцьорка е страхотна работа,най желаната след хостеса (разбира се) хаххах. Е,момичета- НЕ Е ! Тази работа е унизителна и показва колко сте жалки.И адвоката й обяснява,че не е било предумишлено престъпление АХХАХАХАХ. Представям си, колко пъти е карала пияна и дрогирана...Потърпевшите, да я съдят до дупка..А за родителите й,нямам думи .....
  • 13 Да да

    23 0 Отговор
    Няма пари за следване,а 20 хилки за гаранциятя се намериха аламинут! Колко е слвдването в България! Да се засрамят всички ВУЗ. Заради тях е станало така! А тази като завърши,като каква ще работи!
  • 14 наглостта най-модерното качество

    22 0 Отговор
    Каквито родителите такава и щерката ! Думите на този "родител" го потвърждават на 100% !!!!
    Да "няма такава държава" !
  • 15 Борис

    18 1 Отговор
    Не съдете момичето преди да осъдите бащата.Как момичето да е друго щом Бащата не вижда нищо притеснително в живота на това момиче?И каква е разликата между него и Орхан Мурад?Разликата е че този поне не е сляп.
  • 16 Ввв

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гошката":

    Пич,тая има 3 тона грим,в съда лъсна без тунинг и стана страшно!!!
  • 17 таткото и той темерут

    14 0 Отговор
    Ти само като му видиш на тоя физиономията и ти става ясно какво представлява. А щерката каква да бъде, същата......да не говорим че явно отдавна са изтървали какъвто и да е било контрол над нея.
  • 18 Сводник

    14 1 Отговор
    Тя е платен ескорт.
  • 19 Расулюлах

    14 0 Отговор
    И бащата си верва че чедото му работи за да учи?хахахахах тази учи за да се прикрива че е гювенвия и уруспия я и вижте татусите и те ли са във връзка с университета?физиономията и вижте поведението и вижте та тва е селски парцал готов на сичко за да я вози некои с лъскав вержан и да троши пари по нея ...тази с 1 дума е предмет за секс
  • 20 пловдивчанин

    15 0 Отговор
    Господине, смешни сте с жалките си опити да изкарате момичето добро дете! Вие ако се правите на слепи, ние не сме! Вижда се от километри как наглата Габриела шикалкави и се прави на добро дете! Питам аз загрижените родители на "доброто" дете ще съберат ли веднага пари за глупостите и грешките на детето за компенсация на собствениците на разбитите коли и на нервите им?! Важно е да се знае кога хората с разбитите коли ще си получат парите!!!Какво ни интересува, че между разбитите коли е бил и нейния джип, ако изобщо е неин, а не е примерно на гаджето й Пламен Николов - това да не би да я оправдава?!Ядосана била лиглата на управителя на заведението, не й бил платил видиш ли - ами, защо неговата кола не е блъснала, ами на още десет човека, които не са причинили на нея "ядовете"?!Що за идиотия да се оправдават разни кифли с нервните си разстройства, и да си го изкарват на хората, които имат само това нещастие - да живеят с нея в един комплекс?! Какви са тия лигли и парцалетки, бе, хора, откъде се навъдиха такива безумни, лъжливи, театрални и нахални?!Какво ли питам, след като родителите й заявяват, че е "добро дете", което не пие и не се дрогира, а е хваната пияна и с наркотици в кръвта, според тях, това нещо не се брои, така ли?! Да благодарят ли сега съседите, че никого не е убила още?! Идиотска държава с идиотско правосъдие - рай за нагли сводници и проститутки !!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ШОПА

    5 0 Отговор
    Същия боклук ,като дъщеря си ! Кой нормален баща ще пусне дъщеря си да работи забележете като танцьорка в нощни заведения ? Да я свалят всяква пияна и надрусана измет , да и пускат ръце , да прави секс и с.ирки на непознати срещу заплащане ? Жива проститутка тоз бастун тръгнал да говори ,че било много трудно да се намери работа за момиче затва по лесния път трябвало ! Между другото ако следите житието и битието на непокорната девойка екшъна продължава - 21 годишното девойче взело ,че разбило носа на друго без причина :)
  • 23 Георгиев

    0 1 Отговор
    А пък, аз, мисля, че Медарова може да осъди държавата ни в компетентният европейски съд.