Отидете към основна версия

28 498 27

Шофьор полудя, влачи с джип паркирани коли из Враца

  • враца-
  • враца-
  • коли-
  • джип

На този етап все още никой не се е обадил на тел. 112

Живеещите в идеалния център на Враца станаха свидетели на хулиганско поведение на собственик на мутренски джип Mercedes G-класа, научи агенция BulNews.bg. Шофьорът пристигнал на паркинга зад ресторант „Тракийска принцеса“, закачил с въже паркираните там автомобили и започнал да ги размества.

Мъжът успял да извлече оставените там Fiat Brava и VW Golf 3, които ударил една в друга, докато ги теглил. Междувременно се събрали сеирджии, които гледали с удивление действията на полуделия шофьор. Щом забелязал, че има свидетели, той дал газ и скрил джипа в гараж в близкия блок.

По думите на свидетели мъжът е около 55-годишен и имал поведението на почерпен човек, който шофирал Mercedes с регистрационен номер ВР 9339 ВК. Случайно преминаващ гражданин успял да снима прибрания джип, преди да бъдат затворени вратите на гаража.

На този етап все още никой не се е обадил на тел. 112, за да съобщи за хулиганските действия на мъжа. Собствениците на двете издърпани коли също не знаят, че някой ги е повредил. Тепърва се очакват решителни действия от служителите на МВР, които имат задачата да защитят репутацията на новия си директор.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини