Отидете към основна версия

9 789 7

Нови разкрития за кървавата драма в Свети Влас

  • свети власт-
  • продавачка

Продавачките в магазина в Свети Влас, където Кирил Атанасов простреля жена си Лили и се опита да се самоубие, са в шок от случилото се. По думите им, Лили е била много добър човек и сама се е грижела за сина си, съобщава „България он еър“.

По време на стрелбата за щастие в магазина не е имало много хора. Все пак опасност за клиентите е имало.

Кирил и Лили се разделили преди година, но той не можел да преживее раздялата. Тормозел я с години. Тя отглеждала сама 11-годишния им син, разказват от съседните магазини.

„Познавам я, страхотен човек е. Тя се оплакваше от много дълго време, че има семейни проблеми с него. Подавала е много пъти жалба, но никой нищо не е направил“, разказа нейна позната. След като се прострелва в главата и пада на земята, Кирил продължава да буйства. Изважда и нож.

„Явно човекът не е бил психически добре, защото един нормален човек посред бял ден не би влязъл в магазин сред толкова много хора да изкарва оръжие и да се самоубива. Разбрах, че е бил с ножове, с пистолет“, каза служителка в магазина.

Състоянието на 55-годишния мъж остава критично. Той е в реанимация в бургаската болница. Животът на Лили е извън опасност.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини