Last news in Fakti

9 Май, 2018 09:59 9 786 7

Нови разкрития за кървавата драма в Свети Влас

  • свети власт-
  • продавачка

Продавачките в магазина в Свети Влас, където Кирил Атанасов простреля жена си Лили и се опита да се самоубие, са в шок от случилото се. По думите им, Лили е била много добър човек и сама се е грижела за сина си, съобщава „България он еър“.

По време на стрелбата за щастие в магазина не е имало много хора. Все пак опасност за клиентите е имало.

Кирил и Лили се разделили преди година, но той не можел да преживее раздялата. Тормозел я с години. Тя отглеждала сама 11-годишния им син, разказват от съседните магазини.

„Познавам я, страхотен човек е. Тя се оплакваше от много дълго време, че има семейни проблеми с него. Подавала е много пъти жалба, но никой нищо не е направил“, разказа нейна позната. След като се прострелва в главата и пада на земята, Кирил продължава да буйства. Изважда и нож.

„Явно човекът не е бил психически добре, защото един нормален човек посред бял ден не би влязъл в магазин сред толкова много хора да изкарва оръжие и да се самоубива. Разбрах, че е бил с ножове, с пистолет“, каза служителка в магазина.

Състоянието на 55-годишния мъж остава критично. Той е в реанимация в бургаската болница. Животът на Лили е извън опасност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Истината

    21 4 Отговор
    Поредният откачалник, който се опитва да компенсира половата си немощ с оръжие. Жалък комплексар.
  • 4 Ах, как искам

    5 9 Отговор
    Да се запознаем, да те видя ти каква “високо интелектуална и митрално извисена” особа си, че така смела окачествяваш другите. По-скоро, май нищо не разбираш от психология.
  • 5 Пояснение

    3 4 Отговор
    Коментар 4 е отговор на 3
  • 6 Гост

    7 1 Отговор
    Личи си по снимката, че жената е лъчезарен човек. Някои не могат да приемат щастието на другите и озверяват.

    Коментиран от #7

  • 7 mediator37

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    От снимката си личи, че това е хитра лисичка, използвачка, въртиопашка и въжеиграчка, която си е мислила, че мъжете са бикове за осеменяване и след като е използвала човека да й реши биологичния проблем, го е разкарала безцеремонно.
    Не така моме!
    Гний сега в пръстта, за назидание на другите артистки, които шест месеца играят театър, че са влюбени и предани, докато се върже мъжът, а като го издоят социално и емоционално, си "искат свободата".