8 Май, 2018 18:00 2 549 0

Простреляха продавачка в Свети Влас

  • свети влас-
  • продавачка

Мотивите на стрелеца не са ясни

Простреляха продавачка в Свети Влас - 1

Днес около 15,03 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за инцидент, възникнал в супермаркет, разположен на ул. „Русалка” в Свети Влас, при който мъж прострелял с пистолет 46-годишната продавачка.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски екипи, които констатирали, че 54-годишния К.А. от с. Равда в резултат на неизяснени междуличностни взаимоотношения с 46-годишната жена /живяла на семейни начала с него/, я прострелял с огнестрелно оръжие.

След деянието той насочил оръжието към себе си и се прострелял в областта на главата.

Двамата са откарани в УМБАЛ – Бургас, като жената е контактна и в момента предстои извършване на хирургична интервенция. К.А. е в тежко състояние, като е приведен в отделение „Реанимация”, с опасност за живота.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са записи от охранителните видеокамери, разположени в супермаркета. Разпитани са и свидетели на инцидента. По случая са назначени множество експертизи. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА