8 Май, 2018 20:29 32 737 60

Ревност в основата на кървавата драма в Свети Влас

  • свети влас-
  • продавачка

Два дни преди да се появи в хранителния магазин „Ревю” на ул. Русалка в Свети Влас, 54-годишният Кирил Атанасов не е бил на работа. В това време той е подготвял отмъщението за бившата си съпруга Лили – на 46 години, с която са се разделили преди повече от 1 година и тя не поддържала връзка с него, пише "Флагман".

Кирил има пораснали деца от предходен брак, търсехме го по телефона, но те нямаха представа къде е. В това време се е снабдил с пистолета, с който е решил да сложи край на мъките си, убивайки преди това Лили. Това съобщи източник от работното му място.

Семейство Кирил и Лили Атанасови са от Пазарджик. Появили се в Несебър преди 15 години. Имали прекрасна връзка, от която се родило момче, което сега било на 8 години. Тъй като Кирил бил много кадърен като механик, работодателят му веднага устроил семейството с апартамент в Несебър.

До раздялата на двамата се стигнало, след като Кирил хванал в изневяра своята половинка. Масло в огъня налели и най-близките му приятели, които го навивали срещу красивата жена, твърдейки, че е време да я остави, защото поддържала връзка не само с един мъж.

След развода бившата съпруга заживяла при приятеля си, заедно с детето, а апартамента оставила на Кирил. Оттогава обаче той бил лабилен психически – не могъл да преодолее загубата й.

Днес около 15:30 часа Кирил Атанасов нахлул въоръжен в хранителния магазин в центъра на Свети Влас, където екссъпругата работела като касиерка. Насочил пистолета към главата й и я гръмнал от около метър разстояние в ухото. За щастие пистолетът се оказал газов и не е нанесъл поражения, които да създадат опасност за живота й, макар че шурнала обилно кръв.

Веднага след това обаче той насочил дулото към челото си и нанесъл на себе си доста по-сериозно поражение. Падайки на пода, Кирил извадил и нож, който насочил към собственика на магазина. Човекът се втурнал към мястото на драмата, след като чул изстрелите.

До идването на линейка и полиция собственикът не могъл да укроти нападателя с ножа.

От УМБАЛ-Бургас съобщиха, че състоянието на Кирил е тежко, но не уточниха дали от огнестрелната рана в главата или от прободни рани, които е нанесъл с ножа по тялото си в усилието му да свърши със себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 497

    146 20 Отговор
    Тъпо е да попаднеш на ковра и да се ожениш за нея!!

    Коментиран от #10, #11, #26

  • 2 стефчо

    77 17 Отговор
    Тая си кънти като дърта мастия...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мандинго

    82 21 Отговор
    е само като и видиш мръснишката физиономия на тая ковра от снимката и ти става ясно че не може само по един да поема...
  • 5 Голям Слон

    58 69 Отговор
    :-) Помислете защо се е стигнало до изневяра. Не бързайта де слагате епитети. Има ли въобще някой, който никога да не е изневерявал? :-) Едва ли. Всяко нещо се ражда с причина. Но оръжието не е начин да решиш проблемите. Кой си ти, че да посягаш на живота на другите? Съдник ли си? Господ ли си? Не, основно си един голям и много комплексиран тъпак.

    Коментиран от #22

  • 6 Гала

    79 6 Отговор
    Касиерката в Свети Влас убита от ревност - заглавието в mobile.bg, което води към новината! Та само не разбрах, в крайна сметка касиерката убита ли е или пистолета не е нанесъл поражения, които да създадат опасност за живота й!?!??!?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Рано или касно

    20 16 Отговор
    Те фсички са такива ...
  • 9 Гост

    28 26 Отговор
    Тя е добре и е жива.Ще се оправи.За
    злорадващите да ви се връща.

    Коментиран от #14

  • 10 Анонимен

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "497":

    Има ли други?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Plovdiv

    37 30 Отговор
    Няма закон, който да регламентира сексуалните отношения. Ако ще и с целия град да Го е правила. Като не му е харесвало на оня, да беше потърсил вината в себе си. На който не му отърва да върви да живее в някоя джамахирия.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Дреме ни

    9 7 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    На ....онова за нея
  • 15 Казанджия

    17 1 Отговор
    Лекувам ревност ...

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Един ....

    46 9 Отговор
    Момчета от 16 до 66 , не се оставайте някакъв боклук да ви съсипе живота ! Няма жена на света , която е по-ценна от един ЧОВЕШКИ живот !

    Коментиран от #19

  • 18 onq s konq

    19 11 Отговор
    Да са живи и здрави и двамата и да се оправят по-бързо,че пак да могат да си се гърмят на воля
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    43 7 Отговор
    РАЗДЕЛИЛИ ЛИ СА СЕ....МИ ОСТАВИ Я ПА СИ ГЛЕДАЙ ЖИВОТА БЕ ЧОВЕК.......ДРУГИ ЖЕНИ ЛИ НЯМА..? ОСТАВИЛА ТИ АПАРТАМЕНТА...ВЗЕМИ СИ ДЕЦАТА ПРИ ТЕБ И ...МАЙНАТА И.....ЖИВОТА ТАКА ГИ НАРЕЖДА НЕЩАТА ЧЕ ГУБЕЩАТА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖУ ТЯ..
    ПЪК И ТЯ КАТО Е СВИКНАЛА ДА СМЕНЯ МЪЖЕТЕ КАТО НОСНИ КЪРПИ И ОНЯ ДРУГИЯ СИ Е ЧИСТО ИЗГОРЯЛ....

    Коментиран от #57

  • 21 интересна история

    30 5 Отговор
    Абе, всеки сам избира пътя в живота си и никой няма право да казва на някой как да живее!
    Харесала си е жената друг мъж, явно е щастлива с него, това е напълно нормално, все пак един живот живеем и най-важното е да сме щастливи.
    Кофти е за пича, но живота е такъв, за това човек още от малък трябва да се научи да приема загубите нормално да не се стига до такива отчаяни постъпки.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Балканджи

    14 5 Отговор
    Дано се оправят двамата, за да си гледат децата. А случката да ги накара да поумнеят и да не се излагат пред хората и семейството си.
  • 24 Балканджи

    7 2 Отговор
    Дано се оправят двамата, за да си гледат децата. А случката да ги накара да поумнеят и да не се излагат пред хората и семейството си.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ахтунг

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "497":

    По-тъпото от Кврата е Газовия пистолет
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 гост

    23 20 Отговор
    Проблема е ,че по голямата част от мъжете сме готови да дадем всичко за една жена и за това да имаш нормално семейство. Лошото е ,че вече няма нормални жени в България който да имат чест и да могат да задържат един мъж. Тях ги интересува само това къде да ходят и да си го слагат със който им падне .
    За това моята жена е чужденка и се радвам да семейство.
    Жалко за момчето. И жалко ,че тоя боклук жена му е оживял.

    Коментиран от #37, #49

  • 29 Лора

    21 8 Отговор
    Тъпо е да попаднеш на пихически неуравновесен мъж, който мисли жената за своя собственост. Щом се е развел защо не си гледа бъдещето и собствения живот. Има и други жени на света.
  • 30 вилия

    11 12 Отговор
    Една жена за да търси друг мъж, значи не е задоволена. Не търсете вината в жените. Не всичко е пари!

    Коментиран от #50

  • 31 Юмрук

    8 13 Отговор
    Всички жени , момичета чийтват . Как да не ги утрепиш. Значи за едно момиче се хвърлят 50 човека а ти искаш да е само твоя мечтай си брат. Тя става секс за една нощ докът не си намери богаташ от там вече нещата зависят от богаташа дали да я смени или не. Защото връзка с едно момиче омръзва затова късаме и изневеряваме , чийтваме.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Катя

    16 4 Отговор
    Няма нищо вечно на този свят. Любовта също не е вечна. Защо да не си потърси друг мъж, щом не се чувства щастлива и обичана. С насилие обич не се получава!!! А всички, които обиждат жените са жалки комплексари. Жената се обича. Всеки, който не го е разбрал не може да задържи жена.

    Коментиран от #44

  • 34 Ана Мария

    14 6 Отговор
    Този, за да стигне до тук да гърми не е бил читав психически и жената го е усетила и се е опитала да се отърве от него. Но той се е впил като пиявица в нея. От такива психопати няма отърване. Лошото е, че понякога не им личи, но с времето се усеща, че нещо не е наред в него. Да пази...да попадне жена на такъв психар.
  • 35 Соня

    14 4 Отговор
    Те такива като този откачалник са скрити лимонки. Пред хората се правят на тихи и добри, а в семейството са съвсем други. Манипулатори и артисти. Все другите им виновни, а в себе си вина не търсят. Отмъстителни и злобни.
  • 36 Пощаджията

    19 4 Отговор
    Жената е хубава ,то се вижда дори от тази малка снимка.Аз лично нямам нищо против да му изневери и с мен. Относно коврите, познавам много мъжки такива, но нкой не ги сочи с пръст. Защо? Не съм чувал и мъж да е пребит или убит от жена си( бивша или настояща) защото е кръшкал. Така че уважаеми колеги по полова принадлежност уважаеайте си жените, защото те са и майките на децата ви. И ако светът Ви прости за тъпотиите които им причинявате ,то децата ви няма да ви простят.
  • 37 Читател

    9 2 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    Гледаш, през личната си история, допускай, че при други не е така. При мен нещата вече 22 години са повече от прилични.
  • 38 Нина

    10 4 Отговор
    Защо я стреля? Защо не е потърсил психолог за психическите си проблеми? Всеки има право на щасгие. Щом не е била щастлива с него няма ли право да потърси своето щастие другаде, вместо да пропилява живота си с този луд човек? Брака не трябва да се превръща в мъчение, така страдат и децата. Разделили са се, оставила му е апартамента. Животът продължава, макар и за всеки поотделно.
  • 39 Ангелина

    10 8 Отговор
    Има такива много като този с балкански манталитет, дето мислят жената за своя собственост, нещо което им се полага и им принадлежи до гроб. Не драги мъже, жената е отделно същество със своите чувства, мисли и право на щастие. Бъдете цивилизовани и уважавайте жените. Жената иска ежедневни грижи и ако не се грижите добре за нея, ще се намери друг, който да го прави. А това със стрелянето е психически проблем, за психиатрията.
  • 40 Антония

    9 5 Отговор
    Този психопат я е тормозил с години. Тя е подавала жалби срещу него и накрая го е напуснала. Горката жена и горкото детенце.
  • 41 Съсел

    13 6 Отговор
    Всички много защитавате жената но и аз имам един въпрос. Що за жена би развалила семейството си заради един ***? Човека работи осигурява жилище имат дете семейство дето се вика а тя тръгнала да го разваля тва нормално ли е?

    Коментиран от #43

  • 42 Мале мила

    4 1 Отговор
    Тоз за виагра не е ли чувал.
  • 43 Male mila

    6 3 Отговор

    До коментар #41 от "Съсел":

    То за сърбела лек няма.ама шкурката като се изхаби.трябва да търсиш нова
  • 44 ПЕТЪР

    17 3 Отговор

    До коментар #33 от "Катя":

    ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА МЪЖЕТЕ ГОСПОЖО...
    МЪЖЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЧА...ПРОСТО ДА СЕ ОБИЧА....АКО ИСКАТЕ ДА ВЪЗПИТАВАТЕ НЯКОЙ....АМИ....КУПЕТЕ СИ КУЧЕ..

    ПРИЕМЕТЕ ГО КАТО ШЕГА....


    С ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ВАС И ВСИЧКИ ДАМИ КОИТО КОМЕНТИРАТ ТУК....

    ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА...БИЛ ТОЙ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА.....ТОЯ ЯВНО НЕ Е БИЛ СТОКА ЗА ДА ПОСЕГНЕ ДА Я УБИВА.....
    НО ИМА И МЪЖЕ КОИТО НАИСТИНА СА ГРИЖОВНИ БАЩИ И СЪПРУЗИ ,ДАВАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ И В ЕДИН МОМЕНТ МУ СЕ КАЧВАТ НА ГЛАВАТА......
    ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.....
    КОГАТО МЪЖА Е ГРУБИЯН И ПОБОЙНИК Е ИДИОТ....
    КОГАТО Е ДОБЪР И ГРИЖОВЕН ГО ИЗКАРВАТ БУДАЛА И СТАВА ЗА СМЯХ....

    МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ....?

    ПОСЛЕ СЕ СЪРДИТЕ ,ЧЕ МЪЖЕТЕ СА ЖИВОТНИ..
  • 45 Използвана стока

    6 8 Отговор
    Не ми трябва сингъл момму с дете. Тя ще те смучи ще те използва на макс. Времето е друго не е като старото време. Мъжете трябва да се надяват на проститутки а жените ви изкат парите без да ви дадат секс затова ги давам за проститутки и използвам нея защото когато неще да прави секс с мен 100% ми изневерява и аз и отмъщавам по този начин но ако ме напусне и ми вземе всичко и да ме остави на улицата ще я заколя 100%.
  • 46 Истината

    7 3 Отговор
    Има такива мъже, които упражняват психически тормоз над жените си, искат да ги контролират всяка минута с кого са, къде са, правят безумни сцени на ревност, унижения, обиди, внушаване на чувство за вина, манипулации чрез детето, тормоз, обсебване, заплахи...и така до безкрай, всеки път едни и същи сцени. Пред околните такъв емоционнален психопат играе роля на добър и загрижен за семеъството си, а жена си унижава като к..ва.
  • 47 Канкан

    7 4 Отговор
    Едва ли е заради един ...Мъж, с когото не изпитваш радост, при когото се прибираш със свито сърце от поредните скандали, който не може да се справи със собствените си страхове и си го изкарва на жената, който те заплашва, когато имаш добро настроение и гледа да те слачка психически..как да останеш при такъв мъж. Стрелбата му е показател за психически неуравновесен мъж, какво го защитавате такъв мъж. Да се е лекувал, да си е пиел хапчетата и да остави другите да са щастливи. Отмъстителен психопат.
  • 48 Гост

    5 3 Отговор
    Мъжът трябва да закриля жената и да я прави щастлива, а не да я тормози и преследва като дивеч. Ненормална работа.
  • 49 въх

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    то, и мойта беше е чужденка, но се разпра от секс с други..
    де да я знаех, че е такава нимфоманка?
    класическо - шута в г.за и айляк.
    преди 2г. намерих едно скромно, за сега бива..
  • 50 Виличко

    7 4 Отговор

    До коментар #30 от "вилия":

    Ми стискай ма, какво като си незадоволена?
    И аз не съм задоволен много от жена ми, ама стискам се - не съм тръгнал да си развявам оная работа!
    Три деца имаме и кво - да ги зарежа, че ще намеря някоя много хубава секишлийка? Че те такива са за много мъже.
  • 51 гост

    3 3 Отговор
    лошото е , че има и "мъже" коври! от мерак стават още по болни!
  • 52 Жените са лошите

    6 4 Отговор
    Ааа значи жената да бъде щастливата а мъжът да страда после защо мъжът е издивял и от туй нагоре жените го изкарват ненормален а то е точно обратното жените са дивите. Нито се грижат за детето само гледат как да хванат друг да оправят абе ей мъжът е мъж да контролира жена си да възпитава децата си това да си мъж означава че ти трябва да правиш правилата ти си главата на семейството. Като на жените не им изнася да ме напускат ама децата остават при мен защото тя е виновна че съсипа семейството и моя живот и на децата за някаква прищявка. Нали иска да бъде щастлива ще я използват ще и теглят един шут и после ще дойде да реве при мен да и простя няма да и простя защото съм истински мъж. Истинският мъж не се дава да го манипулират истински мъж не е лабилен като жените.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 stupid dog

    4 2 Отговор
    Бай Ставри живее с майка си и баба си,а някой да му изневери! 😸
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Лакомника

    3 4 Отговор
    Всички сте едни п***и, защо казвате че курвата е правата в случая, като се замислите (ако сте способни) защо е отишла при него след като ще му изневерява, е**х ти логиката, и ако ви изневерят на вас, и ако е човекът когото най-много обичате и цените, ще ви се иска просто да го пречукате!!!
  • 57 НАПУТАКА МУСЕСАКА

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "СИГОБАРА ИГОТОЧИ":

    Жените са като ел.крушките-изгори ли,малко мрак и я сменяш с новата!!
  • 58 hater

    2 2 Отговор
    Трябваше да я стреля с пластмасови топчета с детско пищовче.газовото пушкало не е оръжие
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ВИЦ

    2 0 Отговор
    "В магазина:
    - Какво иска дамата?
    - Иска бутилка вино, добър мъж, шоколадова торта, хубава книга, редовен секс... Иначе за хляб съм дошла.: