Отидете към основна версия

1 911 7

Мъж нахлу с пушка в дома на семейство с три малки деца

  • нахлуване-
  • пушка

Див екшън се е разиграл в Монтанско вчера. Мъж е нахлул с пушка в дома на свои съселяни, които имат три малки деца, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Случката е станала към 21.30 часа снощи в село Еловица. 53-годишен местен жител с инициали А.И. се въоръжил с ловна пушка и решил да раздава правосъдие на свои съселяни, с които бил в конфликт. Мъжът нахлул в дома на семейството на 28-годишен баща, 34-годишната му жена и трите им непълнолетни деца.

По това време на гости бил и 30-годишния чичо на хлапетата и брат на домакина.

След като влязъл в къщата А.И. бързо бил обезвреден от по-младите мъже. Тримата започнали да си разменят удари, при което нападателят останал без оръжие и си плюл на петите, като се скрил в дома си на съседната улица.

Шашнатото семейство подало сигнал в полицията. Бащата предал на унифoрмените пушката, която била 16-ти калибър със заличен сериен номер. При огледа на местопроизшествието били намерени също метален нож и 2 ловни патрона.

В резултат от възникналото сбиване участниците нямат сериозни наранявания, причинили са си само натъртвания и охлузвания, казаха още от полицията. А.И. е задържан в ареста за 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини