9 Юли, 2024 11:06 1 785 23

Бивш военен стреля с пушка по свои съседи в Севлиевско

  • стрелба-
  • пушка-
  • севлиевско

"В петък вечерта гледахме мача навън. Нападателят започна да ни обижда и да вика, защото сме усилили музиката. Започна да гърми с пушка. Изстрелите бяха два", разказа един от потърпевшите

Бивш военен стреля с пушка по свои съседи в Севлиевско - 1
Снимка: shutterstock

Бивш военен стреля по свои съседи заради силна музика, съобщава Нова телевизия.

Инцидентът е от петък вечерта в севлиевско село. В групата хора, по които било стреляно, имало и деца.

"В петък вечерта гледахме мача навън. Нападателят започна да ни обижда и да вика, защото сме усилили музиката. Започна да гърми с пушка. Изстрелите бяха два", разказа един от потърпевшите.

Той обясни, че мъжът не е успял да рани никого и се е прибрал.

Хората са се обадили на тел.112, след което са чакали чакахме над половин час. След като дойдоха от полицията, отне цял час, докато задържат извършителя, посочи потърпевшият.

Той не смята, че агресията е провокирана от етническа омраза.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 18 Отговор
    От голямо значение е, какъв е чинът на бившия военен. Ако е всичко над полковник му е позволено, няма да има и последствия. То затова оня фалшивия полковник Марков много му се искаше да е полковник, ама не знае, че той да стане трябва преди това баша му да е бил такъв.

    Коментиран от #13

  • 2 распутин

    50 1 Отговор
    Ако са цигани на месо
  • 3 Повече от ясно

    58 0 Отговор
    Събрали се катуня и надули чалгата. Същевременно хем уж гледали мача, хем са се надвиквали.Няколко пъти им е казал, че не е фен на тяхната музика, а те я усилили на макс. Гръмнал е във въздуха само колкото да си изкара белята.
  • 4 Трол

    33 4 Отговор
    Сега ще му вземат пушката и съседите ще си надуват музиката колкото си пожелаят.
  • 5 аха

    32 0 Отговор
    Значи облъчвания от силната музика е виновен.
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    34 0 Отговор
    Гледали мач на силна музика
    🥸🥸🥸🥸🥸🥸
  • 7 органите спят

    46 0 Отговор
    Когато компетентните органи не си вършат работата по спазване на обществения ред, се стига до тоова гражданите сами да се погрижат за това. Преди няколко години имаше смъртни случаи заради системно вдигане на шум, с множество сигнали, но властите не се задействат срещу нарушителите. Потърпевшите хора не могат да спят и идва момент когато не им издържат нервите. След това медиите изкарват тероризиращите мирното население като жертви, а тероризираните с години за виновни.
  • 8 Геша

    42 0 Отговор
    Пази Боже да имаш циганска фамилия за съседи!
  • 9 Петре никогаш не пропуща

    23 1 Отговор
    Абе шо не станем като оная "убавата" америка...да дадат на всеки да мое си купи пищоф къвто иска и тогава всичко ше си дойде баш как си требе!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 мача беше с франция

    3 12 Отговор
    а стрелялия в тълпата , дето не е уцелил цели на два пъти е военен и ловец . Те защо не обичат мач . Да го бяха поканили , нали са съседи . Не всички съседи се уважават . е щом са дошли да го арестуват е виновен . Глобата за шум е 20 лева . За нападения с оръжия е затвор .
  • 12 Павел пенев

    41 0 Отговор
    От коментара става ясно че музиката и нарушителите на обществения ред са цигани. Въпроса е какво са направили бдителните служители на МВР за да обуздаят чуждия етнос?
  • 13 Пешо

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Аз съм ЗА. Всичко трябва да върви към саморазправа в тази територия. Службите са бухалкинсрещу честните хора а не им помагат. Никий не казва колко пъти са пускали тази музика и са пречели на хората. Но сега крадеца вика дръжте крадеца!!! Наглеци и тарикатинсе навъдиха навсякъде. На село отвориха механа в райин с обитарми къщи. Хората си почиват и до оградите има жулят чалгининсе надвикеат пияници. Идва полиция разбират се и музиката продължава до 6 сутринта.... браеонна човека д пушката . Така трябеа . Да има кураж.. Дела трябват ..... срещу тарикатите и безделниците от системата
  • 14 Хорейшо

    24 0 Отговор
    Както всеки път, и в този случай... намесените цигани лъжат. Няма как, на усилена по цигански музика... да чуеш изстрел от ловна пушка.
  • 15 Град Козлодуй

    2 20 Отговор
    психопат

    Коментиран от #19

  • 16 ЖАКИ

    26 1 Отговор
    Добре е направил човека и сигурно му е било писнало от такива комшии, писнало му е, че и полицията не взима никакво сериозно отношение и ... се стига до тук. Вината е повече на полицията, че не си е свършила както трябва законно работата. Това вече е масово явление в страната. Един куп наредби и разпоредби на нощна тишина след 23.30 . 23.00ч. но какво от това, а хората трябва да отидат на работа на следващият ден, а други ще си получат помощите от ...нашите вноски.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 знаете ли

    23 0 Отговор
    Дори не предполагате как се живее с шумни съседи, с нагли съседи, със съседи, които имат кучета, с безотговорни, с такива, които не плащат таксите, с неадекватни, с наркомани, с опасни за себе си и другите.
    Страшно е, казвам ви. Човек може са се разболее от това, че уж си е вкъщи, а няма миг покой. Познавам много такива ситуации, но нямам обяснение защо нямаме качествен Закон за етажната собственост, защо никой няма власт над безотговорните домоуплавители и защо полицията, която трябва да помогне, почти няма права, освен да знънне, да направи забележка и толкова. Обикновеният, скромният, тихият, болният, възпитаният, умореният човек, който иска да гледа тихо тв, да говори със семейството си тихо и спокойно, човекът, който иска да живее нормално, да спазва правилата и да живее без конфликти, този човек няма закрила.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 хххх

    1 18 Отговор
    Нарушили са покоя на фашиста.

    Коментиран от #21

  • 21 И ти ли си от катуна

    14 0 Отговор

    До коментар #20 от "хххх":

    Аз ако ти пусна на макс, например токата и фуга в ре минор от Бах, ти, чалгаринът ще се хвърлиш от баира. Така излекувах едни чалгари на Цигов чарк и после чалгата си я слушаха тихо у бараката. Никой нормален не е длъжен да ви търпи сиганиите.
  • 22 Али ловджията

    5 0 Отговор
    Аз нямаше да пропусна още с първия изтрел.
  • 23 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    АЛОО- ТАПАНАРИКУСИ , СМЪРТОНОСНИ СА : -АРБАЛЕТ ; ВОДЕН ХАРПУН И ЛЪК С СТРЕЛИ , НО С ФУНИЙКА С ОТРОВЕН ВРЪХ /ИГЛА / Е ПО СМЪРТОНОСНО !!??!!?? ИМАМ ХИЛАДИ НАЧИНИ ДА БЪДЕ ЕЛИМОНИРАН НЯКОЙ ---НО НИКОГА НЯМА ДА ГИ СПОДЕЛЯ С ДРУГ !?!??!?!?