Отидете към основна версия

3 295 8

Педофил блудства с три деца в продължение на месеци

  • педофил-
  • блудство

39-годишен мъж от Търговище е бил задържан, след като е блудствал с три малки деца в продължение на месеци, съобщиха от прокуратурата. Днес Окръжният съд му е наложил постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Дилян Д. е обвинен за блудствени действия с три деца, както и за склоняване на малолетни да наблюдават клипове с полови сношения. Жертвите на сексуалния насилник са две момчета на 6 и на 8 години и едно момиче на 9 години. Според обвинението престъпленията са били извършени в периода от 1 май до 1 септември тази година.

Престъпните действия на Дилян Д. са били улеснени от факта, че децата живеели с него в една къща и той е успял да се възползва от това. До определението на Търговищкия окръжен съд, което подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна, Дилян Д. е бил задържан под стража за срок до 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура в Търговище.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Броят на педофилите в нета расте

    С развитието на технологиите се развиват и киберпрестъпленията. Нови видове измами навлизат в България. Мрежата става средство за набиране на жертви н ...
    05.12.2018
    1 527
    2