Отидете към основна версия

2 165 10

Майката на Боевски: Синът ми е невинен

  • гълъбин боевски-
  • кокаин

Аз съм позитивно настроена. Очаквам, че съдът в Бразилия ще е обективен и ще разгледа всички документи, които сме представили. Това каза в предаването "Бодилник" Стела Боевска – майка на олимпийския шампион Гълъбин Боевски. Той беше задържан преди седмици в Бразилия с 9 кг. кокаин.

Във вторник започва делото срещу Боевски. Майка му е човекът, който безрезервно вярва в неговата невинност. Тя потърси TV7 и с молба да й предоставим кадри.

Става дума за кадрите, в които представител на полицията казва, че Боевски не е бил притеснен и това може да се използва като доказателство за невинността му, обясни Стела Боевска.

Отказаха да го пуснат под домашен арест, вероятно заради количеството наркотици. Това е моето обяснение, добави Боевска. Тя е категорична, че писанията, че семейството разпродава имоти са поредното безумие

Гълъбин Боевски е бил притеснен. Това е споделила съпругата му Красимира, която е в Бразилия и го е посетила в затвора. Нормално е! Все пак предстои дело, коментира Стела Боевска.

Тя е убедена, че синът й никога не би направил нещо такова. Вярвам, че Гълъбин ще си дойде скоро. Молбата ми е ако има осъдителна присъда, каквато и да е тя да го върнат в България, за да му ходим на свиждане, апелира Стела Боевска.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини