Last news in Fakti

5 Март, 2012 08:45 2 154 10

Майката на Боевски: Синът ми е невинен

  • гълъбин боевски-
  • кокаин

Аз съм позитивно настроена. Очаквам, че съдът в Бразилия ще е обективен и ще разгледа всички документи, които сме представили. Това каза в предаването "Бодилник" Стела Боевска – майка на олимпийския шампион Гълъбин Боевски. Той беше задържан преди седмици в Бразилия с 9 кг. кокаин.

Във вторник започва делото срещу Боевски. Майка му е човекът, който безрезервно вярва в неговата невинност. Тя потърси TV7 и с молба да й предоставим кадри.

Става дума за кадрите, в които представител на полицията казва, че Боевски не е бил притеснен и това може да се използва като доказателство за невинността му, обясни Стела Боевска.

Отказаха да го пуснат под домашен арест, вероятно заради количеството наркотици. Това е моето обяснение, добави Боевска. Тя е категорична, че писанията, че семейството разпродава имоти са поредното безумие

Гълъбин Боевски е бил притеснен. Това е споделила съпругата му Красимира, която е в Бразилия и го е посетила в затвора. Нормално е! Все пак предстои дело, коментира Стела Боевска.

Тя е убедена, че синът й никога не би направил нещо такова. Вярвам, че Гълъбин ще си дойде скоро. Молбата ми е ако има осъдителна присъда, каквато и да е тя да го върнат в България, за да му ходим на свиждане, апелира Стела Боевска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 попа

    2 0 Отговор
    Как е невинен като са открили 9 кг. кокаин в него.
  • 2 лоли

    1 0 Отговор
    истината е 4е притиснат от финансофи проблеми се е решил да вземе едни бързи пари под прикритието на дъщеря си а това го е правил няколко пъти докъто не е решено от тези над него да бъде поредната жертва муле за пред закона видите ли хващаме ги
  • 3 николай дернев

    0 1 Отговор
    всички излежаващи присъди казват че са невинни.
  • 4 ха ха

    0 1 Отговор
    Не било кокаин а нишесте. А и 9кг колко му е - как ще разбере че празен куфар му тежи 10-12 кг?? Невинен е - да го дадат на българските съдий -те си знаят - бразилските ще се объркат
  • 5 bbb

    1 0 Отговор
    те па са за 9 кг. проблем пък правят.то си му е за лично ползване
  • 6 Георги Георгиев

    1 0 Отговор
    Ползва собственото си дете, за да докарва отрова за нашите деца. Невинен, ама друг път. 9 кг. кокаин да не са му за лична употреба на тоя юнак...?

    Коментиран от #8

  • 7 боса

    1 0 Отговор
    Бандитче е тоя Боевски и друг път се е дънил, кой каквото си посее това ще пожъне.
  • 8 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Георги Георгиев":

    @6 iavno e reshil barzo da zabogatee
  • 9 аз

    0 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...Ама бива безобразие бива ама това е .......
    Никакъв срам, много важно олимпийски шампион ама трафикант.Поне да не се излага, обикновени хора си признават и си лежат в затвора, а той мрън, мрън. Шампион бил много важно, а да убива деца може.Сега каквото за всички това и за гол Асан.
  • 10 AMI SEGA

    0 0 Отговор
    SRAM ZA BALGARIA PAK SE OREZILIXME PRED SVETA.