Last news in Fakti

7 Март, 2012 08:07 1 889 3

До 40 дни присъда за Боевски

  • гълъбин боевски-
  • бразилия

Пред съда в Бразилия щангистът потвърди, че е невинен

Присъдата срещу Гълъбин Боевски ще бъде произнесена до 40 дни. Първото заседание по делото за наркотрафик срещу известния български щангист продължи до късно снощи. bTV научи, че съдийката е разпитала двама свидетели: на защитата - служителка на хотела, в който е бил Боевски с дъщеря си, както и федерален полицай - свидетел на обвинението.

Пред Темида е говорил и самият Боевски, който повторил тезата си за невинност. Шампионът по вдигане на тежести разказал подробно с какво се занимава и подчертал, че не може да има нищо общо между спорта и дрогата.

Защитата и обвинението предали писмени пледоарии на съда. Според адвоката на спортиста решението на съда се очаква след повече от месец. Това е над нормалния срок, защото съдебният състав е само от един съдия, вместо от двама, както обикновено.

След като съдът отхвърли искането на Боевски за освобождаване под гаранция или домашен арест, щангистът чака развръзката в затвора в Итаи.

Олимпийският шампион бе задържан на летището в Сао Пауло през октомври миналата година с три нови куфара, в които властите откриха 7 килограма и 200 грама кокаин, вграден фабрично в лайсните на багажа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаххаа

    1 0 Отговор
    неможело да има нищо общо между спорта и наркотика ..опаааа, че точно вие сте най-големите трафиканти..ама го няма сега марин или някои друг да го помилва..това е Бразилия не българия..и аз искам да забогатея бързо ама не става....
  • 2 мдам

    1 0 Отговор
    Е сега ще гризнеш тия 10 годинки и ще се научиш.
  • 3 аз

    1 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...Ама бива безобразие бива ама това е .......
    Никакъв срам, много важно олимпийски шампион ама трафикант.Поне да не се излага, обикновени хора си признават и си лежат в затвора, а той мрън, мрън. Шампион бил много важно, а да убива деца може.Сега каквото за всички това и за гол Асан.